HALKIN SESİ

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...
16-01-2017 19:20
Google News

HİKMET ENGİN (EMEKLİ)

74 yaşındayım. Bu yaşıma kadar değişik işlerde çalıştım. Şuanda emekli olmama rağmen çok şükür kimseye muhtaç değilim.  Ailemi de kimseye muhtaç etmiyorum.

Ama kentte yoksul insanların sayısı çok fazla. Bunları gördükçe mutsuz oluyoruz, huzursuz oluyoruz. Hele ki elimizden bir şeyler gelmeyince, yardım yapamayınca daha da üzülüyorum. Bu yüzden yetkililere sesleniyorum, lütfen halkın sesine kulak versinler. İş alanları, fabrikalar açılsın. Vatandaşlar evlerine ekmek götürecek alanlar açsınlar. Bütün bunlar sağlandığında ülkenin de huzuru ve güven ortamında güzel gelişmeler olacaktır.

 

HEYBETULLAH YURDAKUL (ÖĞRENCİ)

Batman üniversitesinde okuyorum. Aslen Malatyalıyım. Aynı üniversitede okuyan arkadaşlar gibi bende kampüsün şehrin aşırı uzağında olmasından dert yakınanlardanım. Zaman zaman ulaşımdan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı derslerimize geç kalmaktayız. Bir de neredeyse üniversite Mardin il sınırlarına dayanmaktadır.

Bu kadar güzel yatırım yapılmış iyi hoş ama bu kadar da şehir merkezinden uzak bir yerde kampüs kurmak aklım almıyor. Olan olmuş yapacak bir şey yok bu saatten sonra kampüsü oradan taşımak yazık günahtır. Ama buradan yetkili kişilere seslenmek istiyorum. Ulaşım hattını daha da güçlendirin. Tüm öğrenciler adına tek isteğimiz budur.

 

KADİR YILDIRIM (ESNAF)

29 yaşındayım. 4 yıldır kafe işletiyorum. İşlerimiz gayet güzel. Artık bana göre Batman kafe kültürüne alışmış bir il olmuştur.

Kimine göre bu olumsuz, kimine göre de olumlu bir gelişme olarak nitelendirilebilir. Bana göre olumlu yanı gençlerimizin keyifli vakit geçirebilecekleri ve zaman zamanda iş imkanı bulabilecek yerlerdir. Kaliteli hizmet ve hijyenik ortama sahip bir mekan olarak fiyatlarımız da gayet uygundur. Kafeler eskisi gibi para sömüren mekânlar olmaktan çıkmış durumda.

Sizler aracılığıyla vatandaşlarımıza seslenmek istiyoruz.  Ön yargılarınızı yıkın, kafelerde keyifli vakit geçirebileceğiniz, kitap okuyabileceğiniz, temiz ve ucuz mekânlardır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete