HALKIN SESİ

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...
22-01-2017 20:56
Google News

Ali Adsız (öğrenci)

Bir yıldır part-time çalışıyorum. Çalıştığım iş yerinde dövizin yükselmesiyle birlikte satışlarımızın aşırı düştüğünü görüyorum. İşletme sahibimiz iş yerinin biraz daha canlanması için çeşitli kampanyalar başlatmış durumda. Az da olsa kampanyalarla birlikte ufak bir müşteri canlılığına kavuştuk. İnşallah ülkenin bu içerisinde bulunduğu ekonomik bunalım en kısa zamanda düzelir ve eski günlerde olduğu gibi tekrar vatandaşların alım gücünün yükselmesi tek temennimizdir.

 

Yusuf Kaplan (esnaf)

Uzun zamandır Batman’da emlak işiyle ilgileniyoruz. Gün geçtikçe emlak konusunda çeşitli sıkıntılar yaşanmaktadır. En son olarak piyasaların durgun olması ve doların yükselmesiyle Batman merkezde imar sıkıntısından dolayı fiyatlar oldukça yükselmiş durumda. Kısacası işlerimiz durgun. Çoğu zaman siftah yapamadığımız günler de oluyor. Böyle giderse emlak işiyle ilgilenen esnaflar kepenk kapatmak zorunda kalacak. Tekrar işlerimizin düzelmesi için uygun zaman beklemekteyiz.

 

Mümine Durmaz (öğrenci)

Üniversite öğrencisiyim 3 yıldır okulla işi bir arada götürüyorum. Böylece çalışarak eğitim masraflarımı çıkartmış oluyorum. Hem okuyup hem çalışmak zor olmasına rağmen bir o kadar da keyif vericidir. Benim gibi öğrenci olan arkadaşların da tıpkı benim gibi hem okuyup hem çalışmaları onlar için çok güzel bir durum olacaktır. Okulunuzu okuyun, masraflarınız için uygun bir iş bulun ve sosyal aktiviteleriniz içinde uygun zaman bulmaya çalışın. O zaman sizden daha mutlu insan olmayacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete