HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
31-01-2017 21:17
Google News

Ufuk Kayra (Genç Girişimci)

Batman’da elektrik kesintileri bizi hayattan bezdirmiş durumda. Ufak bir rüzgâr esse, bir iki damla yağmur yağsa hemen elektriklerimiz kesilir. Elektrikler kesildiğinde hayat durma noktasına geliyor. Hiç iş yapamaz hale geliyoruz. Bu kesintilerin yaşanmaması için hem halkımız hem de DEDAŞ yetkililerinin elinde olan bir durumdur. Halkımız daha tasarruflu elektrik kullanması gerekiyor.  Aynı şekilde de DEDAŞ’ın da daha çok mesai harcaması ve kesintilerle daha çok mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün bunları yaptığımızda ne vatandaşlar mağdur olur ne de DEDAŞ mağdur olur.

 

Sinan Oruç (Öğrenci)

Ankara Üniversitesinde okuyorum. Ama Batman Üniversitesi hakkında konuşmak istiyorum. Batman Üniversitesi diğer üniversiteler gibi bahar şenliklerine gereken önemi vermemektedir. Bahar şenlikleri bizde iki üç etkinlikle sonuçlandırılıyor. Başka okulların bahar şenliklerine baktığımızda onlarınki neredeyse bir ay sürüyor. Ve ünlü sanatçıların verdiği konserlerle öğrencilerini ödüllendiriyorlar. Biz de ise bundan eser yok. Biz burada üniversite hayatı yaşamıyoruz. Lisedeyken daha kaliteli etkinlikler yapma fırsatımız oluyordu. Şimdi yeni atanan Rektör beyin bütün bunları göz önünde bulundurarak üniversitenin daha kaliteli bahar şenliklerinin olması için çaba harcamasını istiyoruz.

 

Tarık Tatsız

Günümüz dünyası nasıl değişmişse bu dünyada yaşayan insanlarda bir o kadar değişmiştir. Özellikle yeni nesillerde yetişme ortamları ve teknolojinin verdiği imkânlar doğrultusunda hiç de iyi yetişmiyorlar. İnsanlar arasında ne saygı ne sevgi hiçbir şey kalmamış. Dürüstlük ise insanlar arasında bulunmayan en önemli durumdur. Birbirini çekememe, kıskanma, kandırma, kazık atma iyi niyeti kötüye kullanma gibi davranışlar insanlık arasında artan olumsuzlukların başında yer alıyor. Kısacası insanım diyen herkesi insanlığa davet ediyorum. Ve en önemlisi de ailelerin çocuklarını daha iyi yetiştirmelerini arzuluyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete