HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
07-02-2017 21:14
Google News

Enes Yıldız (Usta Yardımcısı)

Kentte hırsızlık olayları bitmek bilmiyor. Ne zaman böyle bir toplum olduk biz? Esnafın işyerine giriliyor, vatandaşın evine giriliyor. Peki, hırsızlar, sonrasında ne yapıyor? Ellerini kollarını sallayarak toplumda geziyorlar. Hırsızlar neden yakalanmıyor? Her yer güvenlik kameraları ile dolu. Eğer hırsızlık timi oluşturulursa bence hırsızlar yakalanır. Yakalandıktan sonra büyük cezalara çarptırılsınlar. Bu şekilde belki hırsızlık olayları azaltılabilir.

 

Hürriyet İltem (Bağcılar Ticaret)

Ev tüpü fiyatları çok yüksek. Devlet tüpte özel tüketim vergisi alıyor. Şuanda bir tüpte yüzde 18 KDV’nin yanı sıra özel tüketim vergisi adı altında bir tüpte yaklaşık 15-20 TL arası para alınıyor. Tüp özel tüketim olan bir şey değildir. Zaruri tüketimdir. Doğalgaz olmayan yerlerde kırsalda tüp mecburi olarak kullanılır. Dolayısıyla özel tüketim vergisinin kaldırılmasını istiyoruz.

 

Osman Acet (Esnaf)

Esnaf olarak Batman’ın son zamanlardaki kanayan yarası haline gelen elektrik sorunlarından bahsetmek istiyorum. Batman’ın genelinde elektrik problemi var. Aylarca elektriksiz kalan mahalleler var. Biz vatandaşlar bunu hak etmiyoruz. Esnaf olarak elektrikler gittiği zaman iş yapamaz hale geliyoruz. Sorunlarımızı iletecek bir yetkili dahi bulamıyoruz. Umarım yetkililer Batman halkının sesini duyar ve kanayan yarası haline gelen elektrik sorununa bir çözüm bulurlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete