HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
03-04-2017 17:23
Google News

Metin Akdoğan (Oto Tamircisi)

Yıllardır oto tamirciliğini yapıyorum. Ek sanayi sitesinde bulunan bazı sorunlara değinmek istiyorum. Sanayi Sitesinin giriş ve iç kısmında bulunan çukurlar hem bize hem de araçlarını tamire getiren vatandaşlara büyük sıkıntılar yaşatıyor. Bazen çukurlardan dolayı vatandaşlar araçlarını buraya getirmeye çekiniyor. Yollarda bulunan bozulmalar geçtiğimiz yıllarda onarıldı ama düzgün yapılmadığından dolayı gene çökmeler ve çukurlar meydana geldi. Yağmurlu havalarda ise sanayi sitesi çamur deryasına dönüyor. Araçlarını tamire getirmek isteyen vatandaşlar yolların aşırı bozuk olmasından dolayı ek sanayi sitesine gelmedikleri dile getiriyorlar. Yetkililerin bu çukurlara çözüm bulmalarını istiyoruz.

 

Süphan Başaran (Komi)

2011 yılından beri Akyürek Mahallesinde bulunan Gecit Büryanda komi olarak çalışmaktayım. İşimi severek yapıyorum. Büryanın yapımında ve müşterilere sunumuna kadar her aşamayı yakından gördüğüm için kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Büryan bölgemizde oldukça beğenilerek tüketilen yemekleri başında geliyor. Özellikle kentimizi ziyaret eden bazı vatandaşlar, büryan kebabını yemeden gitmiyorlar. Bilindiği üzere büryan kebabının yapımı oldukça zordur. Saatlerce tandır içerisinde bulunan kuzu etleri, özel bir kıvama kavuşarak ağızda mükemmel bir tat bırakıyor. Herkesin bu mükemmel tadı yemesini isteriz. İş yerimizde hijyen ve kalite daima ön planda tutuluyor.

 

Kadir Yıldırım (esnaf)

29 yaşındayım. 4 yıldır kafe işletiyorum. İşlerimiz gayet güzel. Artık bana göre Batman kafe kültürüne alışmış bir il olmuştur. Kimine göre bu olumsuz, kimine göre de olumlu bir gelişme olarak nitelendirilebilir. Bana göre olumlu yanı gençlerimizin keyifli vakit geçirebilecekleri ve zaman zamanda iş imkanı bulabilecek yerlerdir. Kaliteli hizmet ve hijyenik ortama sahip bir mekan olarak fiyatlarımız da gayet uygundur. Kafeler eskisi gibi para sömüren mekanlar olmaktan çıkmış durumda. Sizler aracılığıyla vatandaşlarımıza seslenmek istiyoruz.  Ön yargılarınızı yıkın, kafelerde keyifli vakit geçirebileceğiniz, kitap okuyabileceğiniz, temiz ve ucuz mekanlardır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete