HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
08-06-2017 16:13
Google News

KAMURAN ELÇİ (ESNAF)

Ben Batman’da Ramazan ayı nedeniyle yaşanan güzel havaya değinmek istiyorum. Biliyorsunuz geçen sene bu vakitlerde hava sıcaklığından dolayı insanlar oruç tutmakta epey zorlanıyorlardı ama bu sene Allah bize bu güzel havayı nasip etti. Özellikle Ramazanın ilk haftası hava inanılmaz bir şekilde serin geçti. Bunun bizlere Allah’ın bir lütufu olduğu apaçık ortada.  Meteorolojiden gelen uyarılara göre önümüzdeki hafta içerinde hava sıcaklarının artacağı belirtildi. Ayrıca bu Ramazan ayında yoksul insanlara bolca yardım edelim, dertleriyle dertlenelim ki Allah’ta bize yardım etsin günahlarımızı bağışlasın.

 

RIDVAN ÖKSÜZ (ESNAF)

Batman’da ayakkabı mağazası işletiyorum. Turgut Özal Bulvarı Özel Batman Hastanesi karşısında bulunan Leopar ayakkabı mağazası bize ait. Leopar, Batman’da marka olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Kaliteyi ucuza veriyoruz. 2016’ya özel yüzde 30 indirim başlattık. Kampanyamız şimdiden yoğun rağbet gördü. Ayakkabı çeşitlerimiz boldur, her zevke ve her yaşa hitap eden ürünleri burada bulabilirsiniz. Ayrıca özel günlerinizde kıyafetlerinizi ve şıklığınızı daha da artacak olan kaliteli ürünlerimiz, her vatandaşımızın rahatlıkla bulabileceği uygun fiyatlara satıyoruz.

 

HAMZA ÖZER (MUHASEBECİ)

Batman Özel Zilan Hastanesi’nde muhasebe de çalışıyorum. Sağlık sektöründe çalışmanın insanda ayrı bir haz uyandırıyor. Neden mi derseniz? Nedenini şöyle açıklayayım;  çünkü insanlara bire bir hizmet sunuyoruz. Biliyorsunuz ki insan sağlığı her şeyden daha önemlidir. O yüzden bizlerde insan sağlığında verilen katkının bir parçası olduğumuzdan dolayı oldukça gururluyum. Muhasebe işinde çalışma konusuna gelince de oldukça zor bir iştir mesleğimiz. Çünkü rakamlarla uğraşıyoruz. En ufak bir hata da bile kul hakkına girme tehlikesi içerisinde bulur kendini meslektaşlarımız. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete