HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
28-06-2017 16:37
Google News

METİN TATARGA (ESNAF)

Batman’da ayakkabı tamir ustasıyım. Uzun yıllardan beri bu işle uğraşıyorum. İşletmem Güven Kundura adında Telekom İş Merkezi’nde bulunmakta. Yaz aylarında insanlara sürekli deri ve kösele ayakkabı giymelerini tavsiye ediyorum. Çünkü yazın deri ve kösele ayakkabı giyen bir insan çabuk terlemez, çabuk yorulmaz, vücudu sürekli dinç kalır. Şimdi ki nesil varsa yoksa lastik ayakkabı giyer olmuş. Lastik ayakkabı kışın tercih edilebilir ama yaz aylarında insanı perişan eder. Yaz aylarında yerlerin aşırı ısınmasından sonra beton üzerinde lastikli ayakkabı ile yürümeniz vücuda çok büyük zararlar verir. Çünkü hemen hemen bütün organların sinir sistemi ayak tabanından geçiyor.

HASAN ELĞAY (MANAV)

Ben 40 senedir Batman’da manavcılık yapıyorum. Bu işe ilk başladığım yıllarda halde hamallık yapıyordum. Daha sonra kendime ait küçük bir manav açtım ve o zamandan bu yana bu işi yapmaya devam ediyorum. SSK Caddesi Özlem Mobilya yanında manav dükkânım var. Manav dükkânımız da her gün halden kendi ellerimle seçip aldığım taze meyve ve sebzeleri burada satıyoruz. Müşterilerimiz de bu taze ve kaliteli üründen gayet memnun. Manavımız da insanlarımız her türlü meyve ve sebzeyi bulabilirler. Bir manav olarak yemediğimiz hiçbir ürünü müşterilerimize satmıyoruz. Çünkü insan sağlığı her şeyden önce geliyor. Onun için hormonlu meyve ve sebzelerden uzak duruyoruz.

ATİLLA TAŞAN(İŞLETMECİ)

Batman’da otobüs firması işletiyorum. Özlem Batman firmamızı açalı yaklaşık 1 yıl oluyor. O günden bu yana halkımıza güvenli bir hizmet vermek için canla başla çalışıyoruz. Özlem Batman Seyahat olarak 40 otobüs, 36 kaptan, 24 muavin ve 22 personelle hizmet verecek. Türkiye’nin bütün illerine yolcu taşıyacağız. Konfor ve teknoloji ile donatılmış otobüslerimizle bu sektörde çıtayı yükselteceğimize inanıyoruz. İletişim ofislerimiz ve web sitemiz hazırlanma aşamasındadır. Bununla ilgili gerekli bilgilendirmeleri önümüzdeki günlerde yapacağız. Halkımız bizi hiç kuşku duymadan gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Biz her zaman halkımızın menfaatine ve yararına çalışmaya devam edeceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete