HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
04-07-2017 15:24
Google News

İHSAN ALTUN (MANAV)

Ben yaklaşık 10 yıldır Ali Tevşo pazarında manavcılık yapıyorum. Bu dönemin en çok tercih edilen meyvesi karpuz ve kavun. İnsanlar taze ve güzel meyveler bulmak için bize gelebilirler. Bizim şu an sattığımız karpuzlar Adana’dan geliyor. Biliyorsunuz Adana karpuzu da meşhurdur. Biz sattığımız karpuzlar kesmecedir. Müşteri kesmek istemese bile biz zorla karpuzu müşteriye kesip tattırıyoruz. Çünkü getirdiğimiz ürünlere güveniyoruz. Hormonlu meyve de satmıyoruz. Getirdiğimiz ürünler yüzde yüz doğaldır.

 

İSMET ÖZTAŞ (BALIKÇI)

Ben Batman Ali Tevşo halinde yaklaşık 20 senedir balıkçılık yapıyorum. Burada sattığımız balıkların geneli Dicle ve Fırat Nehirleri’nden bize getiriliyor. Balıklarımızın tamamı çok taze olup son derece lezzetlidir. Müşterilerimiz istediği takdirde balığı temizleyip kendilerine öyle verebiliyoruz. Bizim için hijyen ve tazelik çok önemlidir. Zaten şu ana kadar bizden balık alan müşterilerimizin tamamı çok memnun ve buradan bir defa balık alan bir daha muhakkak gelip tekrar bizden balık satın alıyor. Biz taze balık tüketmek isteyen bütün vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz.

 

MEHMET AKAY (BERBER)

Benim Batman Çok Katlı Otopark arkasında Tutku Berber adında bir işletmem var. Burada berberlik yapıyorum. Küçük yaşlardan beridir berberlik yapmaktayım. İlk başta çırak olarak başladım daha sonra yavaş ve emin adımlarla ustalığa kadar yükseldim. Usta olunca da kendime ait bir işletme açıp kendi müşteri kitlemi oluşturmaya başladım. Son zamanlarda ise işletmemize getirdiğimiz “Tıraş olana duş bedava” uygulamasıyla müşterilerimizden çok büyük takdir topladık. Buraya gelip bu uygulamayı gören vatandaşlarımız şaşırıyor ve çok güzel bir uygulama olduğunu dile getiriyorlar. Biz bu uygulamamızdan faydalanmak isteyen bütün müşterilerimizi işletmemize bekliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete