HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
31-07-2017 22:30
Google News

SEDAT ARSLAN (İŞLETMECİ)

Ben yaklaşık 10 yıldır giyimcilik sektöründe halka hizmet veriyorum. Yıllardır bu sektör içerisindeyim. Her zaman hedefim müşteri memnuniyetini üstün tutmaktır. Getirdiğimiz ürünler kesinlikle çok kaliteli mallardır. Hiçbir zaman defolu veya bozuk mal getirip burada satmayız. Müşterilerimiz Marka Store’de tişört, mont, kemer, çorap, iç çamaşırı, takım formaları ve diğer spor ürünleri bulabilirler. Fiyatlarımız her kesime hitap etmektedir. Ayrıca yeni sezona özel indirimlerde uyguladık

 

RAMAZAN KAYAR (ŞOFÖR)

Ben çok küçük yaşlarımdan itibaren muavinliğe başladım. 11 sene muavinlik yaptım. Daha sonra ise muavinlikte iyice yoğrulduktan sonra şoförlüğe geçtim. Şu an Mobil hattında çalışıyorum. Bu hatta çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Tabi her meslekte olduğu gibi bu mesleğin de kendine göre zorlukları var. Ama bu zorluklarda artık işin tuzu biberi. Halkıma hizmet vermekten dolayı çok mutluyum. İnşallah Allah izin verirse hizmet etmeye de devam edeceğim.

 

SELMAN KESKİN (İŞLETMECİ)

Ben Batman’da telefonculuk alanında halka hizmet veriyorum. Kültür İletişim olarak burada telefon satışından tutunda telefon tamirine kadar her türlü hizmeti müşterilerimize sunmaktayız. Çok kaliteli telefonlar getiriyoruz ve ayrıca getirdiğimiz ürünlerde çok kaliteli mallardır. Müşteri kullandıktan sonra bir sorun çıkarsa o mal bize aittir. Bundan dolayı hiçbir zaman müşterilerimize bozuk mal vermiyoruz. Halkımız bizi gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Biz daima halkımızın hizmetindeyiz. Bütün müşterilerimizi işletmemize bekleriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete