HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
10-08-2017 18:05
Google News

ÖZGÜR ÖZDEMİR (MAĞAZA MÜDÜRÜ)

Uzun yıllardır giyim sektöründe halka hizmet vermekteyim. Şu an Smash Ayakkabı’nın Mağaza Müdürüyüm. Mağazamız daha yeni açıldı. Açılışa özel indirimlerimiz. Her yaşa, her cebe ve her zevke uygun ayakkabı çeşitlerimiz de mevcuttur. Mağazamızda satışını yaptığımız her ayakkabı kaliteli ve garantilidir. Güvenle giyebileceğiniz yüzde yüz deri ayakkabılarımızın satışına da başladık. Biz bu işe başlarken Batman’da marka isim olmak için başladık ve şimdi çok şükür adımızı duymayan kalmadı. Mağazamıza gelip vatandaşlarımız açışa özel indirimlerimizden yararlanabilir.

 

SÜLEYMAN BADEMCİ (İŞLETMECİ)

Ben Akyaz Sigorta işletmesinin sahibiyim. Yaklaşık 1 yıldır Batman halkına hizmet vermekteyiz. Vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak bizim birinci öncülüğümüzdür. Sektör standartlarının ve toplumdaki sigorta bilincinin gelişimine katkıda bulunmak ve farkındalık yaratmakta başarılı olacağımıza inanıyorum. Trafik sigortası, konut, iş yeri, ferdi kaza, sağlık, dask ve seyahat sigortası gibi pek çok alanda vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Daha sağlam daha güvenilir bir hizmet almak isteyen vatandaşlarımız Golden Plaza’da bulunan 619 numaralı ofisimize gelip bizlerden bilgi alabilirler.

 

MÜMİNE DURMAZ (MAĞAZA MÜDÜRÜ)

Ben Rana Giyim Mağazasının müdürüyüm. Uzun yıllardır giyim sektöründe Batman halkına hizmet vermekteyim. Kadın giyim olarak, çanta, ayakkabı, eşarp ve tesettür kıyafetleri ile Batmanlı hanımlara 3 yıldır hizmet veriyoruz. Şu an sezon indirimini başlattığımız için aşırı bir yoğunluk yaşamaktayız. Batmanlı Hanımlara, Rana Giyim mağazası ile hizmet veriyoruz. Birbirinden şık, modern giyim ve çantalarla hizmetteyiz. Ürünlerimizde sezona özel dev indirimler başlattık. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen bütün hanımları mağazamıza bekleriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete