HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
10-08-2017 18:09
Google News

NURULLAH TUNÇ (GARSON ŞEFİ)

Ben Batman’da Şirinler Döner salonunda garson şefi olarak çalışıyorum. Yaklaşık 7 senedir bu mesleği yapıyorum. Mesleğimi severek yapıyorum. Halkımıza hizmet vermekten dolayı çok mutluyum. Biz burada tavuk dönerden ciğere kadar her türlü ızgara çeşitlerini yapıyoruz. Lezzetli ızgara çeşitlerimizi daha önce tatmayan bütün müşterilerimizi buraya bekleriz. Yemeklerimizi de temiz ve hijyenik bir ortamda hazırlıyoruz. Bu konuda müşterilerimizin gönlü rahat olsun. Kendimiz bile bu yemeklerden yiyoruz. Eğer hijyenik olmasaydı ilk başta biz yemez ve müşterilerimize sunmazdık. Ayrıca ev ve işyerlerine de servisimiz mevcuttur.

 

MEHMET KARAYAT (İŞPORTACI)

Yaklaşık 25 senedir işportacılık yapıyorum. Orijinal ürünlerin tek adresi biziz. Çünkü artık bu işin bütün inceliklerini öğrendik. Getirdiğimiz ürünlerin hepsi kaliteli ve garantilidir. Müşterilerimize sahte veya bozuk mal vermeyiz. Verdiğimiz takdirde ya o ürün bize geri gelir ya da müşteri bir daha bizden alışveriş yapmaz. Onun için kaliteli ve orijinal ürün getirmeye çok dikkat ediyoruz. Tezgâhımızda kulaklıktan şarj aletine, telefon kılıflarından taşınabilir şarj cihazlarına kadar her türlü ürün mevcuttur.

 

BİLAL AKSOY (ŞOFÖR)

Ben yaklaşık 8 yıldır şehir içi minibüslerinde şoförlük yapmaktayım. Mesleğimi çok seviyorum. Bu işi yapmaktan dolayı her zaman mutlu olmuşumdur. Çünkü küçük yaşlarımdan beri arabalara ve şoförlüğe bir merakım vardı. Bu merak günü geldi hayali gerçeğe dönüştürdü. İnanın, insan isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Yeter ki inanın ve o yolda yürümeyi hiçbir zaman bırakmayın. O zaman göreceksiniz ki günü gelmiş hayalini kurduğunuz o an gelip çatmış. Tabi hayalini kurduğunuz her şey sadece düşünce de mükemmeldir. Yoksa pratiğe geçtiği zaman bir sürü pürüzle karşılaşıyorsunuz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete