HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..
12-12-2018 17:06
Google News

Aziz Ekinci (engelli vatandaş)

Nüfus Cüzdanımı yenilemek için Nüfus Müdürlüğüne gittim. Tam yarım saat boyunca ayakta bekledim.  Sağlam vatandaşlar, sandalyede otururken, ben ise ayakta sıra bekledim. Engellilerin hakkı yok mu? Kutlamaya gelince herkes Engelliler Gününü kutluyor ama onun dışında engelliler için yaptıkları hiçbir şey yok. Kaldırımları rahat kullanamıyoruz. Otobüsleri rahat kullanamıyoruz. Toplumdan her zaman dışlanıyoruz. Herkesin bir gün engelli olabileceği unutulmamalı. Yetkililerimizden ve insanımızdan biraz daha saygı bekliyoruz.

 

Yusuf Demirhan (Esnaf)

Kaşıkçı Hırdavat ve Zücaciye’yi işletiyorum. Yıllardır bu kentte esnaflık yapıyorum. Burada hediyelik eşya ve aksesuarlar, bir evin veya ofisin ihtiyacı olabilecek her şey mevcut. Süs eşyaları ve antika ürünler çok beğeniliyor. Ama biz tabi satışlardan çok da memnun değiliz. Hediyelik eşyalar ev araç gereçleri ve zücaciye ürünlerinde sınır tanımıyoruz. Ürünlerimizde indirimler başlattık. Batman Halkının da aynı duyarlılıkla küçük esnafı desteklemesini istiyoruz.

 

İdris Taşan (Özlem Batman Yönetim Kurulu Başkanı)

2+1 otobüslerle Batman’da ulaşımın konforunu arttırıyoruz. Yeni otogarda bize 0488 214 47 47 GSM 0549 513 72 01 numaralı hatlardan ulaşabilirsiniz. Konforlu seyahat için Özlem Batman olarak hizmetteyiz. Araçlarımız, teknolojinin son gözdesi olup, seyahatlere rahatlık ve konfor katmaktadır. Müşteri kapasitemizin her geçen gün büyümesi de bu gerekçelere dayanmaktadır. Tecrübeli şoför kadromuz, güler yüzlü personellerimiz ile müşteri memnuniyetini daima üst seviyede tutmayı başarıyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete