HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..
07-02-2019 16:14
Google News

MUSTAFA KÜLSOY (MÜHENDİS)

Ben Batman’da sayısı hızla artan internet cafeler hakkında görüş bildirmek istiyorum. Buralarda küçük yaşta çocukları görünce çok üzülüyorum. Buraların çocuklara ne katkısı var. Beyinleri burada uyuşuyor, küfür öğreniyorlar, sigara alışkanlığı ediniyorlar, kötü dostluklar ediniyorlar. Zararları saymakla bitmez. Sözde 18 yaş yasağı var ama buna kaç esnaf uyuyor acaba? Denetimler kaç ayda bir yapılıyor merak ediyorum. Kurum yetkilileri bu konuda gerekli denetimler alınıyor mu diye sormak istiyorum.

 

SAMET ERTONGA (ÖĞRENCİ)

Ben futbolu çok seviyorum ve çok iyi bir oyuncuda olduğumu düşünüyorum. Batman’da futbol namına hiçbir şey yok. Batmanlı oyunculara ve alt yapıya hiç değer verilmiyor. Oyuncular neden dışarından alınıyor çok merak ediyorum. Neden kendi gençlerimize fırsat vermiyoruz? Batmanlı bir futbolcu, kendi takımı için daha yoğun çalışacaktır, sadece takımı için değil, memleketi için de başarı isteyecektir. Ancak yetkililer bunu görmezden geliyor. Ben Petrolspor taraftarı olarak artık bu düzene son verilmesini istiyorum. Petrolspor’da Batmanlı oyunculara ağırlık verilmesini istiyorum. Kulüp yöneticilerine sesleniyorum, önümüzdeki sezonda Batmanlı oyuncuları takımda görmeyi istiyoruz.

 

HASAN KAVAK (ÖĞRENCİ)

Batman Sonsöz Gazetesi’ne teşekkür ediyorum. Bütün yerel basının, halkın sorunlarına eğilmesi gerektiğini düşünüyorum. Halk, basını her sorunda yanında görmek istiyor. Ulusal basında bu anlamda yetersizlikler ve çatlaklar söz konusu. Halka karşı sırtlarını dönmüş medya grupları var. Ancak Batman’da böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyoruz. Basın, kendine halkı ilke edinmelidir. Devamlı sokakta olmalı, vatandaşın sorununu vatandaşın kendisinden dinlemelidir. Bu konuda sizin aracılığınız ile bütün Batman basınına sesleniyorum. Bu halk tarafından benimsenmek ve kabul görmek istiyorsanız, vatandaşı sorunları ile baş başa bırakmamalısınız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete