HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..
20-03-2019 15:36
Google News

Cahfer BASUT (Müteahhit)

31 Mart Seçimlerinin bir an önce yapılıp, bitmesini bekliyorum. Televizyonlarda ve basın aracılığı ile seçimleri takip etmekteyim. Ama maalesef tüm parti liderleri çok ağır konuşmalar yapmaktadır. Bu durum biz vatandaşı germektedir. Yerel seçimde adayların ve parti liderlerinin projelerinin ön planda olması gerekirken, hep eski hesaplar açılmaktadır ve birbirlerine ağır sözler söylemeleri vatandaşı germektedir. Onun için bir an önce 31 Martın gelmesini ve seçimlerin kazasız belasız bitmesini istiyorum. Batman özeline gelince Belediye başkan adaylarının projelerini daha açık ve daha anlaşılır bir şekilde açıklamalarını bekliyoruz. Son söz olarak 31 Mart yerel seçimin kazasız belasız ve demokratik bir ortamda yapılmasını istiyor ve bekliyoruz.

 

Fikret ÖZPERK (Turizm Derneği Başkanı)

Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı olarak, 31 Mart yerel seçimlerinde Batman Belediye başkan adaylarının Turizmle ilgili hiçbir projelerinin olmaması bizleri derinden üzmüştür. Bu kent hayvancılık ve tarımın yanında turizm ile kalkınabilir. Hasankeyf gibi tarihi bir mekânın olması, Sason gibi doğa harikası ve ören yerlerimizin olması ve bunu siyasilerin kullanamaması ve proje üretmemeleri biz turizmcileri üzmüştür. Tüm belediye başkan adaylarından Batman’ın ekonomisine katkı sunacak Turizm ile ilgili projeleri yapmasını ve kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz. Bu konuda tüm başkan adaylarına fikirler vermeyi ve onları bu konuda aydınlatmayı kendimize görev biliyoruz.

 

Yunus Emre AKYOL (İşletmeci)

Ben bir işletmeci olarak son yılların en zor dönemlerini geçiriyoruz. Bu yerel seçimlerin buna etkisi çok fazladır. İnsanlarımız bu seçimlerin bir an önce bitmesini ve ekonomik belirsizliğin son bulmasını bekliyor. Bu ülke üretime dayalı politikalarını geliştirmeli. Tüketen bir toplum olduk. Her şeyi dışardan alıp, tüketiyoruz ve bu da ekonomiye olumsuz etkiliyor. Bu ülke çok badireler atlattı inşallah ekonomik sıkıntıları aşar ve bu ülke feraha kavuşur. Tek temennimiz budur. Artık çocukların, gençlerin bir geleceği olsun geleceğe karamsar bakmasın. Bunun için bu ülkede kendini yetkili ve etkili kılan herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Ve gereğini yapması lazım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete