HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..

SONSÖZ SENDE..
15-04-2019 17:02
Google News

 

Yılmaz Gülsever – Gazete Dağıtıcısı

Ben haftanın 6 günü bisikletimle gazete dağıtıyorum. Sabahın erken saatlerinde sokak sokak dolaşıyorum. Mesleğim gereği çok fazla insanla muhatap oluyor, çok fazla şey görüyorum. Son zamanlarda gözüme çarpan en önemli husus halkın çevresine karşı yeteri kadar duyarlı olmamasıdır. İnsanlar birkaç adım ötede çöp kovası olmasına rağmen yerlere çöp atıp tükürüyor. Sık sık insanları uyarıyorum ve maalesef bazen bunun için tartışıyorum. Biz böyle yaparsak dışarıdan şehrimize gelen misafirlerimize rezil oluruz. Buradan gidince de hakkımızda kötü konuşuyorlar. Lütfen hareketlerimize dikkat edelim.

 

Resul Aslan – Fırıncı

Yerel bir lokantada lahmacun pişiriyorum. Ülkedeki seçim havası bir türlü bitmiyor. Seçimin üstünden 2 hafta geçti ama gündem hala seçimler… Bence ülkenin en önemli gündemi ekonomi ve işsizlik olmalı. Çünkü işsizlik had safhaya ulaştı. İnsanlar evlerine ekmek götürmekte zorlanıyor. Meyve Sebze fiyatları bir türlü inmiyor. Bu durum gıda sektöründe büyük sıkıntılara sebep oldu. Biz de mecburen fiyatları yükseltmek zorunda kalıyoruz. Yani olan yine fakir fukaraya oluyor. Hükümetten tek isteğim bir an önce ekonomiye yoğunlaşsınlar.

 

Emrullah Sosyal – Özel bir hastanede çalışıyor

Sağlık sektöründe olan biri olarak hükümetten isteğim Batman’a yetecek büyüklükte bir sağlık tesisi kurmasıdır. Batman Bölge Hastanesi yetersiz olduğu için özel hastaneler de adeta devlet hastanesi yoğunluğu yaşıyor. Özel hastanelerde de her bölümde sıra var. Vatandaşlarımızdan ricam en ufak bir hastalıkta hastaneye gidip yoğunluk oluşturmasınlar. Önce mahallelerindeki sağlık ocağına gitsinler. Eğer sağlık ocağındaki doktor isterse hastaneye gitsinler…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete