HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE

SONSÖZ SENDE
10-06-2019 21:35
Google News

Yusuf KAPLAN (Emlakçı)

Uzun yıllar Batman’da emlak işi ile uğraşıyorum. Ev almak isteyen veya kiralamak isteyen herkesin bir emlakçıdan fikir almasını tavsiye ediyorum.  Kiralanan veya satın alınan yerlerde sonradan sorun çıkıyor. Bu devirde nekresin işini sağlama alması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Belediyenin imar konusundaki tutumunu beğeniyorum. İnşallah yeni eşbaşkanlar bu kararlarında vazgeçmezler ve insanlar isteği gibi ev ve apartmanlar yapmazlar. Şehrimizin güzelleşmesi için herkesin eşit hizmet alabilmesi için düzenli şehrin yapılması ve hizmetin verilmesi gerekir. Ayrımcılık yapıldığı zaman adalet olamadığı zaman düzen bozulur ve huzur olmaz.

 

Rıdvan TEMEL (Konfeksiyoncu)

Ramazan bayramı arifesinde işlerin iyi olacağını tahmin ediyorduk. Ama maalesef istediğimiz satışları yapamadık. Bunun birinci sebebi insanların fazladan alım gücü olmaması ve durumu iyi olan insanların ise alış verişlerini lüks ve markalı mağazalardan yapmasından kaynaklandı. Aslına bakarsanız bizim gibi konfeksiyoncularda ki mallar daha kaliteli ve daha ucuz. Vatandaşların alış verişlerini yerel esnaftan yapmalarını tavsiye ediyorum. Ekonomik döngünün yaşanması için Batmanlı esnaflara sahip çıkılması gerekir. Bunun için esnaf odalarının ve yerel basının bu konuda konuyu hep gündemde tutmalarını öneriyorum.

 

Hasan GÜLER (Sporcu)

Ben uzun yıllar vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum. Bu konuda bir çok madalyalarım ve başarılarım vardır. İnsan sağlığı için herkesin sporla ilgilenmesini ve yapmasını öneririm. Her şeyin başı sağlık diyoruz ama sağlığımıza dikkat etmiyoruz. Yıllardır Batman’da hep futbola önem veriliyor Hiç salon sporlarına önem verdiklerini görmedim. Hâlbuki salon sporları sağlığın başıdır. Belediyenin halkın sağlığı ile ilgilenmesi gerekir. Her semtte spor salonları yapmalı ve buruyada bilincli ve öğretmen insanları yerleştirmeleri gerektiğine inanıyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete