HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

İlklerin gazetesi Batman Sonsöz, siz okurları için hazırladığı bomba gibi bir köşe ile yine karşınızda.

SONSÖZ SENDE...
26-05-2015 12:39
Google News

Okurlarının görüş ve düşüncelerine büyük önem veren gazetemiz Sonsöz, mikrofonu ile Batman sokaklarını karış karış gezmeye devam ediyor. Gündeme dair siz değerli Batman halkından aldığımız düşünce ve yorumlarınızı, her gün “Sonsöz Sende” köşemizde büyük bir titizlikle yayınlıyoruz. Ayrıca siz okurlarımız, gündemdeki konulara dair görüşlerinizi, ad-soyad bilgileriniz ve fotoğrafınız ile birlikte batmansonsoz@hotmail.com adresine göndererek “Sonsöz Sende” köşesine dâhil olabilirsiniz. Mikrofonumuz her an size uzatılabilir, görüş ve yorumlarınız bizim için değerlidir...

ÇETİN DEMİR (TIR Şoförü)

Batman’da istihdamın olması için öncelikle üretimin olması gerekiyor, iş sahaları olmalı. Çok zengin iş adamları var Batman’da. Bunlar yatırım yapmalı, fabrikalar kurmalı, iş sahaları açmalı. Fabrikalar kurulduğu takdirde işverenler de aldıkları elemanları daha iyi şartlarda çalıştıracak ya da daha çok eleman alacak işe. Çünkü işverenler ürünlerini o zaman Batman’dan sağlayacak. Dolayısıyla işsizlik bir nebze de olsa azalıp hafifleyecektir diye düşünüyorum.

HASAN AVCI ( Dörtyol Berber)

İşlerimiz çok kesat. Makası eline alan ben berberim diyor. Her yerde berberlik açılmış. Bununla ilgili yetkililerden duyarlı olmalarını istiyorum. Herkese ruhsat verilmesin. Ve ruhsatı olmayanlar da kapatılsın. Kimsenin ekmeğine engel olmak istemeyiz ama kaliteli hizmet için denetim ve disiplin şarttır. Sayısı her geçen gün artan berberler, acaba hangi standartlarda hizmet veriyor? Hijyen koşulunu yerine getiriyorlar mı? Halkın sağlığı ile oynayıp oynamadıkları ne derece denetleniyor?

MESUT ELÇİ (Aktivasyon Sorumlusu)

Önemli bir seçim sürecinden geçiyoruz. Ancak partilerin seçim sürecine yaklaşımı sadece vaatler yönünde gelişiyor. Keşke bu seçim vaatleri, her zaman olsa. Ve keşke bu vaatler gerçek manada yerine getirilse. Batman’da şunu yapacağız, bunu yapacağız diyorlar. Oy toplamak için kapı kapı dolaşıyorlar. Ancak seçimden sonra bu vaatlerini unutuyorlar. Ben, siyasetçilerin daha dürüst olmasını istiyorum, verdikleri sözleri yerine getirsinler istiyorum.

 

M. İHSAN ÇOBAN (Otobüs Şoförü)

Belediye Halk Otobüsünde şoförlük yapıyorum. Amacımız halka rahat ve konforlu bir seyahat hizmeti sunmak. Hizmetin kalitesini arttırmak için her geçen gün toplantılar yapıyoruz. Şoför arkadaşlarla bir araya geliyoruz, halktan gelen talepleri masaya yatırıyoruz. Şikâyetleri konuşuyoruz. Durum analizi yapıyoruz. Ancak halkımız bu çabamızı görmüyor. Halkın, otobüs şoförlerine karşı anlayışla yaklaşmasını istiyoruz. Yaşanan sorunların en aza indirilmesi, hatta ortadan kaldırılması için bir çaba içerisinde olduğumuzu söylemek isterim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete