HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

İlklerin gazetesi Batman Sonsöz, siz okurları için hazırladığı bomba gibi bir köşe ile yine karşınızda.

SONSÖZ SENDE...
26-05-2015 17:17
Google News

Okurlarının görüş ve düşüncelerine büyük önem veren gazetemiz Sonsöz, mikrofonu ile Batman sokaklarını karış karış gezmeye devam ediyor. Gündeme dair siz değerli Batman halkından aldığımız düşünce ve yorumlarınızı, her gün “Sonsöz Sende” köşemizde büyük bir titizlikle yayınlıyoruz. Ayrıca siz okurlarımız, gündemdeki konulara dair görüşlerinizi, ad-soyad bilgileriniz ve fotoğrafınız ile birlikte batmansonsoz@hotmail.com adresine göndererek “Sonsöz Sende” köşesine dâhil olabilirsiniz. Mikrofonumuz her an size uzatılabilir, görüş ve yorumlarınız bizim için değerlidir...

ABDURREZAK BAŞARAN (Umut Döner Salonu Ustası)

Ben, ülkenin ve Batman’ın en önemli sorunları ile ilgili görüş bildirmek istiyorum. Maalesef ülke genelinde yaşanan bir Kürt sorunu var. Bu halkın en büyük problemi budur. Bu sorunun çözülmesi lazım. Batman’ın en büyük sorunu işsizlik de Kürt sorununa bağlı olarak bir türlü çözülemiyor. Eğer bu sorun çözülseydi, Batman’da fabrikalar kurulurdu, halk işsiz kalmazdı, yoksulluk biterdi.

HAKKI SAKLI (Döner Ustası)

Sonsöz’e şunu söylemek istiyorum. Biz lokanta işletmecileri olarak yaz mevsiminde artan sinekler karşısında zor durumda kalıyoruz. Müşterilerimize rahat bir ortamda yemek ikram etmek istiyoruz. Ancak kent, sineklerin istilası altında kalıyor. Bence Batman’ın en büyük sorunu budur. Belediye yetkililerine sesleniyoruz, ilaçlama çalışmalarının daha yoğun yapılması lazım.

SALİH KATIRCI (Meyan Kökü Şerbetçisi)

19 yaşındayım. Aileme maddi katkı sunabilmek için meyan kökü şerbeti satıyorum. Benim Sonsöz olarak dikkat çekmek istediğim şeyler, işsizlikle alakalı. Çünkü bu sorun, kentin kanayan yarası. Yakınlarımız boşta, biz meyan kökü şerbeti satarak ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz. Batman’a ve bölgeye fabrikalar kurulmasını istiyoruz. iş istiyoruz...

MEHMET ŞAFİ GÖNGÜR (Döner Ustası)

Kentin sorunları çok fazladır. Ama ben birkaç konuya dikkat çekmek istiyorum. Şu anda 7’den 70’e herkes bozuk yollardan şikâyetçidir. Sadece ana arteller değil, Batman’ın bütün sokaklarının asfaltlanmasını istiyoruz. Sokakların yazın mutlaka sulanmazı lazım. Çünkü toz içerisinde kalıyoruz. Ayrıca böcek ilaçlama çalışmalarının da yoğunlaşmasını istiyoruz. Yazın sineklerden uyuyamıyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete