HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

İlklerin gazetesi Batman Sonsöz, siz okurları için hazırladığı bomba gibi bir köşe ile yine karşınızda.

SONSÖZ SENDE...
29-05-2015 19:40
Google News

TACETTİN EROL (Petrol Süper Market İşletmecisi)

Ben mağazamızda verdiğimiz hizmetlerden bahsetmek istiyorum. Kente Petrol Süper Marketi kazandırdık. Bu markette halkın arayıp da bulamayacağı hiç bir şey yoktur. Ve en önemlisi sattığımız bütün ürünler uygun fiyattadır. Halkın yoksulluk içinde olduğunu biliyoruz. Kentte işsizliğin olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sattığımız ürünlerden kat kat kâr elde etme derdinde değiliz. Petrol Süper Market olarak halkımızın hizmetindeyiz.

 

ONAT KAYA (Van kahvaltı salonu)

Ben ve çalışma arkadaşlarım, Van Kahvaltı Salonu’nda konuklarımıza kusursuz bir hizmet vermek için çabalarımız sürüyor. Kahvaltı menümüzdeki çeşitlilik, müşterilerimizden büyük ilgi görüyor. Van’ın yöresel kahvaltısını hazırlıyoruz. Peynirimiz, balımız kavurmalı yumurtamız, zeytin çeşitlerimiz... Derken menüsü bol sofralar hazırlıyoruz. Bunun dışında sıcak sıcak servis ettiğimiz gözlemeler de rağbet görüyor. Batmanlıları, mekânımıza bekliyoruz.

 

EMRAH KAMİL (Van kahvaltı salonu)

Van Kahvaltı Salonu olarak sektördeki iddialı yerimizi koruduğumuza inanıyorum. Burada konuklarımıza huzur içinde kahvaltı yapıp kahvelerini içebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için olmazsa olmazlarımızdan biridir. Sakin ve huzurlu bir ortama eş ve dostunuzla, sevdiklerinizle kahvaltı yapmak, günün keyfini çıkarmak, dinlenmek ve ferah bir ortamda sohbet etmek istiyorsanız Van Kahvaltı Salonundan vazgeçmeyin derim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete