HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

İlklerin gazetesi Batman Sonsöz, siz okurları için hazırladığı bomba gibi bir köşe ile yine karşınızda.

SONSÖZ SENDE...
03-06-2015 18:22
Google News

AHMET EKİNCİ (HDP BEŞİRİ İLÇE BAŞKANI)

Ben, 7 Haziran seçimleri ile ilgili açıklama yapmak istiyorum. Seçime sayılı günler kaldı. Halkta heyecan artıyor. Partilerin yarışı kızışıyor. Ancak bu maratonu Halkların Demokratik Partisi (HDP) önde götürüyor. Ben 8 Haziran sabahı büyük bir zaferle o seçimlerden çıkacağımıza inanıyorum. Herkesi HDP’ye oy vermeye çağırıyorum. Anti demokratik bir uygulama olan yüzde 10’luk seçim barajını aşarak herkese en güzel cevabı vereceğiz.

 

 

ZİLAN TİRYAKİ (ÖĞRENCİ)

Ben Beşiri’nin en büyük eksiğinin lise olduğunu düşünüyorum. Koskoca ilçede bir lise yok. Lise öğrencileri ilkokul binasında eğitim görüyor. Milli Eğitim Müdürlüğü, Valilik, bu konuyla ilgilenmelidir. İlçeye en kısa zamanda lise yapılmalıdır. Öğrenci kardeşlerimiz ya ilkokul binasında eğitim görüyor ya da liseyi okuyabilmek için Batman’a gelip gitmek zorunda kalıyorlar.

 

           

SEYİT İLHAN ÇAKICI (TAKSİCİ)

Batman’da taksicilik sektörü yeni yeni gelişti. 150 taksi var Batman’da. 20 durak var ama hiçbirinin ruhsatı yok. Korsanlar çok. Yetkililerden bu haksız kazanca bir an önce dur demelerini bekliyoruz. Korsanlara çözüm bulmalarını istiyoruz. Denetimlerin arttırılmasını istiyoruz. Haksız rekabet yüzünden gerçek taksicilerin kazancı düşüyor. Adam ne vergi veriyor, ne bir gideri var, ek iş yapıyor aynı zamanda taksicilik yapıyor. Biz ise vergimizi veriyoruz. Gün boyu duraklarda bekliyoruz. Bu adaletsizlik artık sona ermeli.

 

 

 

CANAN ASLAN'A SESLENEN AŞIK

Canan isimli sevdiğim kıza seslenmek istiyorum. Ben seni yıllardır seviyorum. Ama sen bunu görmezden geliyorsun. Sürekli olarak sana yakın olmaya çalışıyorum. Ama sen bunu hiçbir zaman istemedin. Bana verdiğin cevaplar bazen beni düşündürüyor. Mesela sevemiyorum diyorsun. Hiç denedin mi? Hayır çünkü aramıza koca bir duvar örmüşsün. Gel uyma şeytana sen bana, ben sana aidim. Çok geç kalmış sayılmayız. Bir başlasak devamı çok güzel olacak. Buna inan ve bana evet de. Sevgi içten gelir, kişinin yüreğinin en derinlerinden seslenir insanlara. Dünyada en değer verdiğiniz varlık ya da nesne bir kuşkanadı gibi çırpınır durur yüreğinizde. Sen de yüreğimde çırpınansın. Bana kızıyorsun... Ama canımsın şimdi daha bir daha yüksek sesle söylemek istiyorum. Uzakta olman beni susturmamalı yüreğimi susturamam ki. Şimdi müsadenle sevmeye devam edebilir miyim seni? 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete