HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

İlklerin gazetesi Batman Sonsöz, siz okurları için hazırladığı bomba gibi bir köşe ile yine karşınızda.

SONSÖZ SENDE...
11-06-2015 20:13
Google News

HÜSEYİN GÜNDÜZ (SERBEST)

Ben bir esnaf olarak yetkililere sesleniyorum, bu halkın çok büyük beklentileri yok. Lüks şeyler istemiyorlar. Bu halkın istek ve beklentilerine lüksmüş gibi bakılmasını istemiyorum. Bu durum hoşuma gitmiyor. İnsanların beklentileri nelerdir, mesela yolların düzeltilmesi, mesela uyuşturucu bağımlılığının önlenmesi, mesela şehrin tanıtımı, iş alanlarının açılması... Bunlar lüks istekler değil ki. Gayet insani ve haklı taleplerdir. Kentin idarecilerinin, halkın sesine kulak vermesini istiyoruz.

 

 

HAKAN YILDIRIM (ÖĞRENCİ)

Kentte hızla artan uyuşturucu bağımlılığı konusunda konuşmak istiyorum. Bu sorun artık hepimizi yakıyor. Küçük yaştaki çocuklar bile madde kullanmaya başlıyor. Bu duruma seyirci kalınması beni son derece üzüyor. Kentin Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları, velileri, basını... Kısacası herkes bu konuda güç birliği yapmalıdır. Aksi halde bu sorunla asla başa çıkılamaz.

 

 

DENİZ ULUTAŞ (BENZİNLİKTE POMPACI)

Kentte en büyük sorun işsizliktir. Gençler okuyor ama işsiz işsiz dolaşıyor. Bu sorun, bunalıma yol açıyor. Türlü sorunları beraberinde getiriyor. Ben, siyasi partilerden, milletvekillerinden, idarecilerden bu soruna ortak çözüm bulunmasını istiyorum. İstihdam alanlarının açılmasını istiyorum. İş alanlarının oluşturulmasını, batıdaki işadamlarının Batman’a çekilmesini istiyorum. Bu soruna çözüm bulmak o kadar imkânsız bir şey değildir. Eğer gerçek manada sorunu çözmek için yola çıkarlarsa işsizlik diye bir şey kalmaz Batman’da.

 

SÜPHAN BAŞARAN (GEÇİT BÜRYAN’DA ÇALIŞIYOR)

Büryan yemeği pişiren bir mekân olarak öncelikli prensibimiz müşteri memnuniyetidir. Yemeklerimizin lezzetli oluşu bir yana, işyerimizdeki hijyen de müşterilerimiz tarafından takdir edilmektedir. Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman önde gelir. Biz esnaflar o kadar büyük fedakârlıklarla hizmet veriyoruz ki, bunun karşılığında Batmanlı halkın kendi esnafına sahip çıkmasını istiyoruz. Lezzetli büryan yemek isteyenleri Geçit Büryan’a bekliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete