HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
23-06-2015 21:10
Google News

HÜSEYİN USALAN (USALAN EMLAK)

Oğlum Kütahya’da asker, Kütahya Batman’a göre küçük bir şehir. Küçük ama caddeleri ve sokaklarının genişliği ile gerçek bir şehir. Kütahya’nın yanında Batman büyük bir köy gibi kalıyor. Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Eş Başkanımız lütfen, hava mania engelinden sonra şehrin gelişme alanına namzet Seyitler, Güneykent, Petrolkent Mahalleleri imar planlarının yeniden gözden geçirilerek Gültepe gibi de olsa geniş cadde ve sokaklar, etkinlik alanları ile bir imar planı yapılsın. Batman’ın en sert zeminine sahip bu mahallelere yüksek katlar verilsin. Tilmerç bölgesi zaten yanlış bir seçimdi, hem zemini heyelan bölgesi ve hem de mümbit tarım arazisi idi.

 ALİ İHSAN DEMİR (EMEKLİ)

11 ayın sultanı Ramazan Ay’ı geldi. Şimdiki gençler artık Ramazan Ay’ında oruç tutmamaya başlıyor. Oysa Ramazan, huzur ve bereket ayıdır. O yüzden istiyorum ki insanlar üşenmeden oruçlarını tutsunlar. Özellikle gençlerimiz Ramazan Ay’ına karşı hassas olsunlar. Böyle güzel bir dinimiz var, sahip çıkmalıyız, onu yaşatmalıyız. Ramazan’ı sadece oruç tutarak değil dini ibadetlerimizi de yerine getirerek geçirmeliyiz. Kur’an okumalıyız, zekât vermeliyiz. Bunu yapanlar o huzuru hissedecektir

AZİZ YILDIZ (EMEKLİ)

Ramazan Ay’ı kardeşlik ayıdır. Küskünler bu ayda barışırlar. Toplumumuzda küskünlüklerin ve kavgalarının son bulmasını istiyoruz. Daha huzurlu bir toplum olmak, bizim elimizdedir. Eğer ufak tefek sorunlara takılıp kalmazsak, akrabalık ilişkilerine dikkat edersek, komşularımızla veya iş arkadaşlarımızla iyi geçinirsek, toplumda huzursuzluk gün geçtikçe azalacaktır.

HÜSEYİN PADİR (EMEKLİ)

Batman’ın bozuk, çukur yolları hakkında konuşmak istiyorum. Batman’da çok çukur olduğu için araba sürmek arabayı yıpratıyor. Batman Belediyesinin yol asfaltlama çalışmalarının yeterli olmadığını düşünüyorum. Asfalt çalışmalarının, yama çalışmalarının daha yoğun yapılmazı gerekiyor. Yollardaki çukurlar sadece araçlara değil, kışın su birikintileri yüzünden vatandaşa da zarar veriyor. Ulaşımın ve yaşamın rahatlığı için yol çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürülmesini istiyorum.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete