HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
01-07-2015 19:52
Google News

RECEP DENİZHAN (MAĞAZA MÜDÜRÜ)

Beko Mağazasında çalışıyorum. Burada elektrikli aletleri satıyoruz. Ürünlerimiz kalitelidir ve garantilidir. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Müşterilerle iyi ilişkiler kurabilen, tertipli, düzenli, temiz, hoşgörülü, güler yüzlü personellerimiz var. Sadece satış değil, satış sonrası hizmette de sınır tanımıyoruz. Müşterilerimizin evine ya da işyerine kadar gidip tamirat ya da bakım işini yapıyoruz. Alınan ürünü, müşterinin ayağına kadar biz götürüyoruz. Ürünün bozulması halinde garanti belgesi ile ürünün değişimini ya da tamiratını yapıyoruz.

ABDULMECİT ADLIĞ (EMEKLİ)

Batman’da trafik kazaları giderek artıyor. Her gün yeni bir kaza ve ölüm haberini alıyoruz. Bu da trafik kurallarına uyulmamasından kaynaklanıyor. Bence denetimler de yetersizdir. Vatandaş da duyarsızdır. Ne trafik ışıklarını umursuyorlar, ne emniyet kemeri takıyorlar, ne hız limitine uyuyorlar, ne de motosikletteyken kask takıyorlar. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Her şeyi şansa bırakıyoruz. Emniyetini almadan, önlem almadan işi şansa bırakmak dinde de yoktur. Bence bu konuda araç sürücülerinin durup düşünmesi gerekiyor. Çünkü hem kendilerinin hem de karşı tarafın canını tehlikeye atıyorlar.

BAYRAM BASKIN (İŞVEREN)

Kötü alışkanlıklar hakkında konuşmak istiyorum. Kötü alışkanlıklar içki, uyuşturucu esrar, sigara vs. gibi kötü alışkanlıklar insanlara bağımlılık yapar, insanın ömrünü kısaltır. Kanser ya da psikolojik sorunlara yol açar. Kötü alışkanlıkların en üzücüsü ise küçük yaşta sigara içen çocuklardır. Çünkü bu çocuklar çok geçmeden esrara başlıyor. Bir kereden bir şey olmaz diyerek başlıyorlar ve bağımlı olarak kendilerine zarar veriyorlar. Gençlerin ve çocukların, bağımlılık yapacak maddelerden uzak tutulması gerekiyor.

EKREM BEYDÜZ (TILMERÇ MAHALLE MUHTARI)

Modern çağdayız ama hala kuyu suyu kullanıyoruz. Yetkililerden isteğimiz Tılmerç’e şebeke suyu getirsinler. Kanalizasyon, ihtiyaca yetmiyor. Sık sık patlıyor. Taşan su, sulama kanalına karışıyor. Pis kokular yayılıyor. Özellikle yazın kokudan rahatsız oluyoruz. Çocuklarımız da oyun oynamak için dışarı çıktıklarında soluğu bu kanalda alıyor. Kanalın pis suyunda hastalanıyorlar. Sulama kanalına ve kanalizasyondan taşan suya bir çözüm bulunsun. Akşam olduğunda bu sokaklarda göz gözü görmüyor. Hırsızlık olayları da bununla birlikte artıyor. Dedaş, bu soruna çözüm bulsun. Gençlerle ilgili kafamda bazı projeler var. Ama bunun için yetkililerden de destek almam gerekiyor. Okuma evi veya halı saha gibi bir tesis istiyoruz. Böylece çocuklarımız boşluktan kurtulacak, uyuşturucu bataklığına doğru sürüklenmeyecek. Bu konuda Batman’ın bütün yöneticileri el birliği yapmalıdır. Mahalle muhtarları olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa yaparız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete