HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
22-07-2015 19:42
Google News

VEYSİ KAVAK (ÖĞRENCİ)

Öğrencilere ek burslar istiyoruz. Ücretsiz barınma istiyoruz. Biz öğrenciler maddi yönden ailemize yük oluyoruz bazı ailelerin çocuklarını okutmak için durumu yok üniversite okuyamıyorlar. Devletin ek burslar vererek ücretsiz yatılı okullarıyla geleceğin gençleri olan gençlere destek vererek okuyarak gelecekte başarılı olmasını sağlayabilirler. Bu konuda bütün eğitim sendikalarını, derneklerini, devletin ilgili kurumlarını ortak paydada buluşmaya ve ortak hareket etmeye çağırıyorum.

BEHZAT GÖKER (SEYYAR ESNAF)

Batman’da şikâyet edilecek birçok sorun var ama ben spordan bahsetmek istiyorum. Batman Petrolspor sevdalısıyım. Birçok kente gidip Petrolspor’umuzu destekleyen İstanbul Yarasa Tarafta Grubu üyesiyim. Kırmızı-Beyazlı takıma yeteri kadar destek verilmediğini düşünüyorum. Taraftar olabilmek, sadece iyi gününde değil, kötü gününde ve başarısızlığında da takımı sahiplenmektir. Batman’da ne yazık ki taraftar bilinci yok. Takımı sadece başarısında desteklemek, herkesin yapabileceği bir şeydir. Önemli olan, zor gününde oyuncunun, takımın yanında olabilmektir. Üstelik kurumlar da takıma sahip çıkmıyor.

BURHAN ÖZDEMİR (BÜRYAN USTASI)

Batman gibi nüfus bakımından gelişmiş bir kentte sosyal etkinliklerin yapılabileceği sinema, spor salonları, kültür merkezleri ve tiyatro kulüpleri istiyoruz. birkaç sinema grubu var, tiyatro yapan sınırlı sayıda yer var. Kültür Merkezi desen, panel ve seminerlerin mekanı olmuş durumda. Tüm halkı ilgilendiren alanlarda çalışmalar yapılması gerekiyor. Boş zamanı olan insanlar, istedikleri an tiyatroya, sinemaya ya da kültürel bir aktiviteye katılabilmelidir. Bu tiyatro için şu saati, bu film için şu saati, bu konser için bilmem hangi günü beklemek zorunda kaldığımız sürece, bu kentteki kültür ve sanat aktivitelerini yeterli görmeyeceğiz.

OSMAN KELEŞ (Tanker/Silo Bayi Satış Yöneticisi)

7 yıldır bu sektördeyim. Son teknoloji ile donatılmış tanker ve tırlarımızı tanıtmak için il il dolaşıyoruz. Batman’da da fuar düzenleyerek araçlarımızı tanıttık. Araçlarımızın tüm teknik özelliklerini, donanımlarını fuarın ziyaretçilerine bir bir anlattık. Tanıtım çalışmalarımız ve fuarlarımız devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete