HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
24-08-2015 18:55
Google News

İSMAİL EKMEZ (YEMEKSAN’DA MÜDÜR)

Yemeksan Yemek Fabrikası’nda müdür olarak görev yapıyorum. Yemeksan olarak işyerlerine, kurumlara toplu yemek gönderiyoruz. Düğün nişan gibi özel günlerde, taziyelerde de yemek yapıyoruz. Yemeklerimiz, oldukça beğeniliyor. Büyük bir özentiyle ve fedakârlıkla yapıyoruz. Personellerimiz, siparişleri zamanında yerine ulaştırmak için çaba harcıyorlar. İyi bir ekibimiz var. Batman’da her önüne gelen yemek fabrikası kuruyor. Oysa bunun hijyen koşullarını sağlamak, temiz ve sağlıklı yemek menüleri çıkarıp halka bu şekilde hizmet etmek önemlidir.

İSMET İNAN (SEYİTLER GIDA)

Seyitler Gıda’da torbalarla mercimek, bulgur, nohut, kuru fasulye gibi gıdalar satıyoruz. Vatandaş, bu şekilde daha ucuza geldiği için torba ve çuvallarla almayı tercih ediyor. Çünkü kiloyla aldığınız zaman daha pahalıya denk geliyor. Gıdalarımız köylerde üretilen ürünlerdir. Hepsi de birbirinden kaliteli ve lezzetlidir. Buradan gıda alan müşteri, mutlaka bir daha geliyor. Seyitler Gıda olarak bu işi en iyi şekilde yapıyoruz. Kuru gıdada kaliteyi tatmak isteyenleri mekânımıza bekliyoruz.

MEHMET DEMİR (SEYİTLER TERAS GIDA)

Ben kuru gıda satan bir esnaf olarak Batman Sonsöz Gazetesi’ne esnafın sorunlarından bahsetmek istiyorum. Daha doğrusu çiftçinin sorunlarını konuşmak istiyorum. Çiftçi, imkânsızlıktan dolayı üretim yapamıyor. Eğer çiftçinin imkânları arttırılsa, çiftçi daha çok mercimek ekecek, buğday ekecek, nohut ekecek. Hem piyasada bu gıdaların fiyatı düşecek, hem yoksul aileler bundan faydalanacak, hem de insanlar işsiz kalmayacak. Çiftçi, ekmeğini kazanabilecek. Ancak gel gör ki, her alanda olduğu gibi tarımda da sorunlar yakamızı bırakmıyor. Çiftçinin bin bir sorunla boğuştuğunu biliyoruz.

LOKMAN AKKUŞ (MEM BERBER)

Mem Berber olarak müşterilerimize kusursuz bir hizmet sunabilmek için canla başla çalışıyoruz. Batman’da ruhsatsız çalışan berber ve kuaförlülerin, kaliteyi düşürdüğüne inanıyorum. Bu yerler vatandaşın sağlığı ile oynuyorlar. Halk, hijyenik olmayan koşullarda, hijyenik olmayan malzemelerle berber ve kuaför hizmet alıyor. Bu durum türlü hastalıklara yol açıyor. Biz ise bu işi kaliteli bir şekilde yapıyoruz. Berber ve kuaförlerin denetlenmesini, kalite için standartların yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete