HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
25-08-2015 18:09
Google News

FATİH EVCİL

Sonsöz Sende köşesi için mesleğimin sırlarından biraz bahsetmek istiyorum. Şirinevler Mahallesi 4. Cadde No:70-B’de faaliyet gösteren Evcil Demir Doğrama Atölyesi olarak sanayi tesislerinde, raf sistemlerinde, fuar stantlarında, inşaatlarda, imalat sektöründe, sanatsal yapılarda ve mimari tasarımlarda kullanılan demirlerin doğrama işini yaparak Batmanlılara hizmet veriyoruz. Demir doğrama sektörü zordur.  Demir doğrama aslında önemli bir sektördür. Sanayide, inşaatta, mimaride ihtiyaç duyulan bir meslektir. Ancak nedense son zamanlarda işlerimizde düşüş yaşanıyor. Baba mesleğidir, yıllardır bu işi yapıyorum. Zor bir iştir. Ancak yıllarımı verdiğim için ustalıkla bu işi yapıyorum. Herkesin yapabileceği bir iş değildir. Batmanlılar 0488 214 27 93 numaralı hattan bize ulaşabilirler.

HÜSEYİN TUTUŞ

Özel Batman Hastanesi’nin karşısında bulunan Aypet Benzinlik’te pompacı olarak çalışıyorum.  Aypet olarak müşteri memnuniyeti, olmazsa olmaz prensiplerimizdendir. Ben 39 yaşındayım, bu işi severek yapıyorum. 6 yıldır bu sektördeyim. Aypet gibi kurumsal bir şirkette çalışmaktan son derece memnunum. Burada müşteri memnuniyetini sağlamak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Buradan memnuniyetle ve güler yüzle ayrılmalarını sağlıyoruz. İyi hizmet almak isteyen herkesi buraya bekliyoruz. Sizin aracılığınız ile bizleri tercih eden müşterilerimize de teşekkür etmek istiyorum.

YUSUF KALKAN

Gazetenizde görüşlerimize yer verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Şirinevler Mahallesi Eski Sanayi Sitesi yakınında 4. Cadde No:56’dafaaliyet gösteren Sanayi Kasabı’nda taze et ürünlerle Batmanlılara hizmet vermeye devam ediyorum. Sektörün hareketlenmesini dört gözle bekliyoruz. 2 yıldır bu işi yapıyorum. Babam da bu mesleği yapıyordu. Maalesef piyasada durgunluk söz konusu. Et fiyatları sürekli yükseliyor. Vatandaşın alım gücü zaten ortada. Bu yüzden işlerimiz düşüyor. Sanayi Kasap olarak halkımızın hizmetindeyiz. Et siparişi vermek isteyenler 0488 213 82 51 numaralı hattan bize ulaşabilirler. Bu arada vatandaşa sesleniyorum güvenmedikleri yerlerden et almasınlar. Çünkü bayat etler, vatandaşın sağlığını çok olumsuz yönde etkiliyor. Ne eti olduğunu bilmeden o eti tüketmesinler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete