HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
18-09-2015 19:08
Google News

NEVZAT AKKURT(Pazar esnafı)

Semt pazarlarında tezgâh açarak sebze satışı yapıyorum. Ne yazık ki satışlarımız son günlerde çok iyi değil. İnsanlar eskisi gibi alışverişe çıkmıyor. Küçük esnaf zor günler geçiriyor. Alo Tevşo’da bir durgunluk söz konusu. Daha önce iğne atsan yere düşmezdi. Şimdi ise gelip ihtiyaçlarını alıp hemen eve dönüyorlar. İnsanlarda korku hakim. Bundan esnaf etkileniyor. Küçük esnafa destek verilmesi lazım.

YAVUZ YILMAZ (PİSERRO’DA MÜDÜR)

Batman Sonsöz ekibi için mağazamızı tanıtmak isterim. Şirinevler Mahallesi Atatürk Bulvarı Yeşilay Apartmanı No:24’de faaliyet gösteren Piserro Mağazası olarak giyim sektöründeki iddialı yerimizi koruyoruz. Modern, şık ve birbirinden kaliteli giyim ürünleriyle hizmet veriyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle cazip kampanya ve şok indirimler uyguluyoruz. Pantolon gömlek, tişört, çorap, kemer parfüm ve ayakkabı çeşitleriyle her yaştan erkeğe hizmet veriyoruz. Piserro olarak sektörün en kaliteli ürünlerini en cazip fiyatlara satıyoruz. Ürünlerimiz garantilidir. Her yaşa ve her bütçeye hitap ediyoruz. Ülke genelinde 33 şubemiz var. Müşterilerimiz bize 0488 212 0901 ve 0536 308 13 15 numaralı hatlardan ulaşabilirler.

DERVİŞ BÜYÜKTAŞ (ÖZLEM BÜRO’DA MÜDÜR)

Özlem Büro Mobilya Mağazası, 2005 yılından bu yana mobilya sektöründe Batmanlılara hizmet vermeye devam ediyor. Büro ve ofis mobilyalarını cazip fiyata sunuyoruz. Bütün büro ve ofis mobilyalarını burada bulabilirsiniz. Masa ve sandalye takımları, koltuk takımları, sehpalar, yemek masaları bizde bulunuyor. Aksesuarlarımız da büyük ilgi topluyor. Çeşitlerimiz boldur. İndirim ve kampanyalarımız büyük ilgi görüyor. Mobilya arayan vatandaşları mağazamıza bekliyoruz.

CANER YILDIZ (İNCİM AYAKKABI MAĞAZASI)

Ziya Gökalp Mahallesi SSK Caddesi üzerinde bulunan İncim Ayakkabı Mağazası olarak birbirinden şık ve zarif ayakkabılarla Batmanlı hanımların gönlünde taht kurduğumuzu düşünüyorum. Her renk ve modelde ayakkabı ve çanta çeşitleriyle hizmet veriyoruz. Bayrama özel kampanya ve indirimlerimiz var. Büyük ilgi görüyor. Ayakkabılarımız her model ve renktedir. Her zevke hitap ediyor. İncim Ayakkabı Mağazası olarak müşteri kapasitemizi arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Ayakkabı ve çantalarımız mevcuttur. Yenilik arayan, şıklığa ve zarafete düşkün olan herkesi mağazamıza bekliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete