HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
01-10-2015 18:46
Google News

CEMAL YAVUZ (Mağaza personeli)

Piserro Giyim Mağazasında çalışıyorum. Erkek giyimde fark yarattığımıza inanıyorum. Batman’ın sorunları ile ilgili görüş bildirmek istiyorum. Ne yazık kentte trafikten, çarpık kentleşmeye, çevre kirliliğinden sağlık sektörüne kadar her alanda bin bir sorun var. Yetkililerin duyarsızlığı, halkın tepkisizliği ile birleşince hiçbir sorun çözüme kavuşmuyor, kavuşturulmuyor. Sorunlar tek elden değil, bütün kurum ve kuruluşların el birliği ile çözüme kavuşturulabilir.

EROL ELÜÇÜNMÜŞ (ÖĞRETMEN)

Eğitimdeki sorunlardan bahsetmek isterim. Ne yazık ki ne öğretmenler, ne veliler, ne öğrenciler, ne kırtasiyeciler, kısacası sektördeki hiç kimse şimdiki sistemden memnun değil. Sistemde köklü değişiklikler yapılması lazım. Yapılan değişikliklerin sabit olması lazım. Her dönem yeni bir değişiklik yapılmaması gerekiyor. Uyum sağlamakta güçlük çekiyoruz. Öğrenciler buna ayak uydurana kadar zorlanıyor, biz öğretmenler de sisteme alışıncaya dek yeni bir sistem getiriliyor. Bu konudan muzdaripiz.

ADNAN YILDIZ (Hastanede çalışıyor)

Farabim Hastanesi’nde çalışıyorum. Kentte sağlık sektöründe çok fazla sorun var. Ancak bu sorunların çoğu, sektörün altyapısından kaynaklanıyor. Sistem sürekli değişiyor. Her gün yeni bir uygulama getiriliyor. Sağlık kurumları ile vatandaş, karşı karşıya getiriliyor. Bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Tüm bu sorunların dışında biz Farabim Hastanesi olarak Batmanlılara kusursuz bir hizmet sunuyoruz. Vatandaşı önemsiyoruz. Mağduriyetlere geçit vermiyoruz.

ERDEM ÖNAL (ÖNAL ASANSÖR)

Önal Asansör olarak kentteki binalara asansör kazandırıyoruz. Asansör kullanımı konusunda kentte bilinç yok. 4 kişilik asansöre 6–8 kişi biniyor. Asansör bakımı düzenli olara yapılmıyor. Asansör kazaları tehlikelidir, ölümlere yol açar. Biz Önal Asansör olarak bunun bilincindeyiz. İşimizi titizlikle yapıyoruz. Ancak vatandaşın da titiz davranması lazım. Asansör kullanımına ve bakımına dikkat edilmesi lazım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete