HALKIN SESİ

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...

SONSÖZ SENDE...
25-11-2015 20:56
Google News

AKİF USALAN (EMLAKÇI)

Ben bir emlakçı olarak emlak sektöründen söz etmek istiyorum. Ülkemizde son zamanlarda yaşanan çatışma ortamından dolayı emlak sektörü durma noktasına gelmiş. Tüm inşaatlar durmuş. Fiyatlar tavan etmiş. Böyle devam ederse emlak sektörü batar. Yetkililer bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Her sektörde olduğu gibi emlak sektörü de sorunlarla boğuşuyor ama kimse bunu gündeme getirmiyor. Btaman2da da bunun sancılarını yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Bu konu gündemde tutulmalı, sorunlara çözüm aranmalıdır.

AYDIN AKTOĞA (LOKANTA SAHİBİ)

Eski Sanayi girişi No:8’de Şark Döner ve Tantuni Salonunu işletiyorum. 20 yıldır bu sektörde yer alıyorum. Müşteri memnuniyetinden ödün vermeden çalışıyoruz. Yemek sektöründe hijyen en önemli özelliktir. Biz hijyenden ödün vermeden, Şark Döner’de müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Döner ve tantunini bütün inceliklerini biliyor, püf noktalarından hareketle lezzetli yemekler hazırlıyoruz. Alo Paket servisi ile müşterilerimizin ev ve işyerlerine de servis yapıyoruz. Batmanlılar 0542 502 82 42 no’lu hattan bize ulaşabilirler. Lezzetli döner için etin taze olması, titizlikle ayrıştırılması önemlidir. Etin çiğ kalmaması, baharat kokularına hapsolmaması gerekiyor. Döner ve tantuniyi yediğinizde et tadını alabilmeniz önemlidir.

AYKUT KERSE (ESNAF)

Batman’ın kanayan yarası haline gelen iluh deresinin ıslah edilmesini istiyorum. Yaz-kış kötü koku ve pislik içinde. Şehrin tam ortasında geçen pislik yuvasıdır. Şehrimize gelen misafirlerimizde kötü bir anı olarak kalıyor.  Belediye, bakanlar, Devlet su işleri ve diğer bütün kurumlar bu sorun için birlikte hareket etmeleri lazım. Bu sadece tek bir kişinin sorunu değil. Tüm Batman halkını ilgilendiren bir sorundur. Bu sorunun hal olması için herkesin elini taşın altına koyması lazım.

AYŞE DEMİREL (SATIŞ ELEMANI)

Çarşı Mahallesi’nde bulunan Yunus Ayakkabı Mağazası’nda çalışıyorum. Son zamanlarda piyasa çok durgun. Her çeşit ve modelden ayakkabıyı burada satıyoruz. 3–5 ay öncesine kadar işlerimiz çok iyiydi. Piyasa durgundu. Son zamanlarda esnaf kan ağlıyor. Siftah yapamadan dükkânını kapatan esnaflar var.  Bu durum ne zaman düzelecek diye dört gözle bekliyoruz. Esnaf, bu sorunların altından tek başına kalkamıyor. Desteklenmesi lazım. Sahip çıkılması lazım. Yoksa esnaflar, bir bir kepenk kapatacak. Bu durumda Batman’ın ekonomisi çökerse bütün halk bundan olumsuz etkilenecektir.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete