GÜNDEM

SONSÖZ’ÜN 8. YILI KUTLANIYOR-2

SONSÖZ’ÜN 8. YILI KUTLANIYOR

SONSÖZ’ÜN 8. YILI KUTLANIYOR-2
03-06-2021 11:06
Google News

 

Değerli Batman Sonsöz Gazetesi Ailesi’ne

Kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme görevini ifa eden gazetenizin 8. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm gazete çalışanlarını tebrik ediyorum. 

Habercilik ilkelerine bağlı, tarafsız ve objektif çizgide yayınlarınıza devam etmenizi temenni eder, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar dilerim.”

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Milletvekili

 ***

Sayın Ercan ATAY

Dürüst, cesur, ilkeli habercilik ile gerçeklerin öğrenilmesini sağlayan Batman Sonsöz gazetesinin yayın hayatındaki 8. yıldönümünü kutluyor, Ercan Atay beyin şahsında tüm emektarlarına başarılar diliyorum.

Mehmet Emin EKMEN - 23. dönem Batman eski Milletvekili

*** 

Tarafsız, ilkeli, objektif bir haber-yayın anlayışıyla halkımızın duygu ve düşüncelerinin sesi olan... Son Söz Gazetemizin kuruluş yıl dönümünü kutlar... Ercan bey ve Hatice hanımın şahsında tüm değerli basın emekçilerini tebrik ederim. Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizle, ilimizin gelişmesine sunmuş olduğunuz katkılarınızın devamını diliyorum. Nice yıllara.

Burhan İSEN-Eski Milletvekili

***

Sayın Ercan ATAY

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Batman Sonsöz Gazetesinin 8. yayın yıl dönümünü içtenlikle kutlar, gazetenin kurucucusu Ercan Atay nezdinde gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diler, saygılar sunarım.

Murat ÇİÇEK

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı

ve AK Parti MKYK üyesi

 ***

Sayın Ercan ATAY

İlimizde günlük olarak yayın yapan, Tarafsız ve objektif yayınları ile Batman’da haklı bir takdir alan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. Yayın yılı tebrik eder, Ercan Atay başta olmak üzere gazeteye emeği geçenleri kutlarım.

Selman NASIROĞLU-ASKON Başkanı 

***

Sayın Ercan ATAY
Batman Sonsöz Gazetenizin 8. Yayın yılını kutlar, Gazeteye emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyor, başta Gazetenizin imtiyaz sahibi Ercan Atay başta olmak üzere gazeteye emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı yayın yılı dilerim.

Abdulvahap AKBAŞ - Petrolspor kulübü Başkanı

 ****

Sayın Ercan ATAY

 Batman Sonsöz Gazetesinin 8. Yılını kutluyor, başarılarını devamını diliyor ve yeni yayın yılında yapılacak çalışmalarında başarılar diliyorum.

Melik MÜJDECİ - DEVA Partisi Batman İl Başkanı

 ***

Sayın Ercan ATAY

Ülkemizde yaşanan tüm olumsuz şartlara rağmen, Gazetenizin ilkeli ve tarafsız yayın hayatını büyük bir beğeni ve ilgiyle yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz.

8. Yıldönümünüzde başta şahsınız olamak üzere, tüm Gazete çalışanlarınızı , içtenlikle kutluyor, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla.

Diyaettin UÇAR - Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi

 ***

Batman Sonsöz

Batman basınının tarafsız ve objektif gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, yeni yayın döneminde başarılar dilerim.

Besim EVİZ - İş-Kur Müdürü

*** 

Sayın Ercan ATAY

Yerel basına farklı bir perspektif getiren Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ercan Atay şahsında tüm Batman Sonsoz emekçilerinin başarılarının devamını diliyorum.

Ferhat ÖZDEMİR - Avukat

***

 Basın ilkelerinden ödün vermeyen, Batman’ın ve ülkenin gerçeklerini gün ışığına çıkarmada tereddüt yaşamayan ve bunu ilkeli, dürüst, objektif gazetecilik haber anlayışıyla bizlerle buluşturan Batman Sonsöz ailesini ve gazetenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği ve alın teri olan tüm emekçileri Sayın Ercan ATAY şahsında kutluyorum. Yıllardır gösterilen gayreti bundan sonra da aynı heyecan ve azimle sürdüreceğinize olan inancımla 8.yılınızı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.

Deniz TOPKAN - SES Batman Şube Eş Başkanı

 ***

Batmanımızın güzide basın kuruluşlarından Batman Sonsöz Gazetesini 8. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, çalışma yaşamında başarılar diliyorum.

Maruf YALÇIN - Sağlık Sen Başkanı

 ***

Batman basınının tarafsız ve objektif gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, yeni yayın döneminde başarılar dilerim.

HAK-İŞ HİZMET-İŞ BATMAN İL BAŞKANLIĞI

***

Sayın Ercan ATAY

Tarafsız, özgür ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir rolü vardır. Bu kapsamda önemli görevi üstlenen Gazetenizin 8.kuruluş yıldönümünü kutlar, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Recep GÜNDÜZ

 ***

Sonsöz gazetesi 8 yaşında

Özgün ve Özgür haberi yayınlamaktan geri durmayan gazetemizin 8. kuruluş yıldönümünü kutluyorum, benimde köşe yazılarımın yayınlandığı gazetemizin yayın yılını kutluyor ve başta

Ercan Atay ve Hatice Türkan olmak üzere tüm Batman Sonsoz ailesini tebrik ediyorum. Nice yıllara...

Merve Beyaz

***

İşsizliği, yoksulluğu, açlığı ve çaresizliği biliririz de doğum gününü bilmeyiz. Çünkü doğum günümüzü hiç kutlayamadık. Herhalde  doğum günü iyi bir şeydir. Batman Sonsöz Gazetesi'nin 8.yılını(doğum gününü) kutlarım.

Mehmet Şah Başaran

 ***

Batman'nın güzide Gazetelerinden Batman Sonsöz gazetesinin 8.kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayınlarınızın devamını dilerim.

Celil YILMAZ

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesinin 8. Yayın yılını kutlar, Nice Güçlü sesli yıllar dilerim. Ercan Atay nezninde Sonsöz Gazetesi ekibine yayın hayatında başarılar temenni ediyorum.

Ziyaülhak YAMAÇ - Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı

 ***

2 Haziran 2014 tarihinde günlük olarak yayım hayatına başlayan Batman Sonsöz Gazetesi 8. yaşına girdi. İmtiyaz Sahipliğini Ercan Atay’ın ve Yazı işleri Müdürlüğünü Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutlar, gazeteye emeği geçenleri tebrik ederiz.

Uğur KAPUCİ – Şükrü YILDIRIM - Batman Pusula Gazetesi

***

SONSÖZ 8 YAŞINDA

Sahipliğini Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürlüğünü Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, 8. yayım yılına girmiştir. Batman ilinin güzide bir basını olan Sonsöz Gazetesine emeği geçenleri tebrik ediyor, Ercan Atay’ın şahsında tüm gazete kadrosunu kutluyor ve tüm emekçilerini selamlıyorum. Nice daha uzun yıllar dileğiyle***

HASAN MİROĞLU -HALİT BEYTÜT Güncel Gazetesi

 ***

SONSÖZ 8 YAŞINDA

Kentin günlük gazetelerin den Batman 'Sonsöz' Gazetesi 8 yaşında. Medya Doğuş Basın Yayın San. Tic. Ltd. Şti. adına İmtiyaz Sahipliğini Ercan Atay'ın, Yazı İşleri Müdürlüğünü Hatice Türkan'ın yaptığı Sonsöz Gazetesi, 7. yayın yılını tamamlayarak 8. yıla merhaba dedi. Gazete imtiyaz sahibi Atay, "7 sene önce yayın hayatına başladığımız gazetemizin 8. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okurlarımızla daha da güçlüyüz. Batman'da gerçek anlamda yerel gazetecilik yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Nedim ARSLAN Batman Petrol Gazetesi

 ***

Sonsöz 8 Yaşında

Sahipliğini Ercan Atay, Yazı işleri Müdürlüğünü Hatice Türkan'ın yaptığı ve ilimizde günlük olarak yayınlanan Batman Sonsöz Gazetesi 7. Yayın yılını tamamlayarak 8. Yayın yılına başladı. Batman ilinin güzide bir basını olan Sonsöz Gazetesine emeği geçenleri tebrik eder, Ercan Atay'ın şahsında kutluyor tüm emekçilerini selamlıyoruz.

Fadıl ÖZDEMİR Batman Çözüm Gazetesi

*** 

Sayın Batman SONSÖZ Gazetesi

Batmanın gözü, kulağı ve sesi, Batman Sonsöz Gazetesinin, etkili ve başarılı geçen yayımınızın 8. yıldönümü nedeniyle sizleri ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyor, ifade ve basın özgürlüğünün ve sağlıklı çalışma koşullarının sağlandığı, nice yıldönümleri ve başarılar diliyoruz. 

Aziz Özdemir - PAK Batman İl Başkanı

***

Sayın Ercan ATAY

7 Yıllık başarılı yayım yılını geride bırakarak 8. kuruluş yılına merhaba diyen Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü yürekten kutlar, başta Gazete Sahibi Sayın Ercan Atay olmak üzere, Batman Sonsöz Gazetesi’nin her kademesinde çalışan tüm meslektaşlarımı canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Fazıl SEZER - Gazeteci

***

Sayın Ercan Atay

Gazetenizi elimden geldiği kadarıyla takip ediyorum. Benim ikinci memleketimdir Batman... Yaptığınız özel haberler, gündeme getirdiğiniz konular, kaleme aldığınız yorumlar, gerçekten Batman’a değer katıyor. Bu konuda başta zat-ı âliniz olmak üzere Sonsöz Gazetesi ekibini tebrik ediyorum. Kaleminiz kuvvetli; düşünceniz âli, gönlünüz umman gibi olsun. Kalbiniz ile kalınız.

Mustafa ERANİL Gazeteci – Kocaeli

***

Sayın Ercan ATAY

Batman’ımızın deneyimli basın mensubu Ercan Atay Bey’in yönetimindeki Sonsöz Gazetemizin kuruluşunun 8. yıl dönümünü kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Süleyman ARİF

***

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesinin 8. yayım yılını tebrik eder, yüce rabim sizinle beraber olsun yolunuz açık olsun. Daima sizi Batman’ın ve bu milletin ikinci dili olarak hiç susturmasın. Hep millete gerçekleri söylesin. Hep bu memleket insanların çıkarı için yazsın – çizin söylesin. Batman milleti için kıymetlisiniz.  Allah yardımcınız olsun.

Şehmus HASRETOĞLU

***

Sayın Ercan ATAY

Şahsınızda, gazeteniz çalışanlarını ve sizi tebrik ediyorum. Nice başarılı uzun yayım hayatı diliyorum. Dürüst ve toplumsal fayda temelli yayımcılık hayatınızın devam edeceğine inanıyorum. Tebrikler.

İbrahim KÜÇÜKARSLAN

***

Sayın Ercan ATAY

Her zaman doğru, tarafsız ve ilkeli basın yayını yapan Batman’ın göz bebeği Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. yılını tebrik ederim.

Sabahattin TEZDİĞ

***

Sayın Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesi 8. yayım yılında. Kamuoyu ve halkın yararına, tarafsız, ilkeli bir yayın anlayışı ile vermiş olduğunuz hizmetten dolayı sizleri ve tüm çalışan basın emekçilerinizi kutluyorum. Nice yıllar ve başarılar diliyorum.

Ali TARHAN

***

Sayın Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesinin 8.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şahsınızda emeği geçen tüm arkadaşları tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

İsmail BEZEK

***

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın saygın gazetelerinden Sonsöz Gazetesi’nin 8. yaşını kutluyorum. Başarı dolu nice yıllara inşallah***

Lütfü AKIN - Muhtar

***

Sayın Ercan ATAY

Şahsınızda tüm gazete çalışanlarını tebrik eder, objektif haberleriyle Batman’ın kalbinde yer edinmiş Batman Sonsöz Gazetesi’ni içtenlikle kutlar, nice 8 yıllar dilerim. Başarılar***

Hikmet DURUŞ

***

Sayın Ercan ATAY

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Batman Sonsöz Gazetesinin 8. yayım yıldönümünü içtenlikle kutlar, şahsınızda gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayım yılları diler, saygılar sunarım.

Şeyhmus İŞCAN

***

8.Kuruluş yıldönümünü kutlayan Batman Sonsöz Gazetesini tebrik eder, uzun ve başarılı bir yayım hayatı dilerim.

Halil ÖZDEMİR

***

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin 8. kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta sizi ve tüm çalışanları kutlar, yeni yayım döneminde başarılarınızın devamını dilerim.

Ömer BOZKURT - Emekli Öğretmen

***

Güzel Batman’ın etkin ve etkili gazetesi Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Atay olmak üzere, tüm çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

SESA Düşünce oluşumu Yönetim ve Danışma Kurulu

***

Yapmış olduğumuz insani yöndeki tüm çalışmalarımızda bir gazeteci olarak değil, ekibimizin bir parçası olarak bizlerin yanında olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. yılında şahsım ve ekibim adına başarılarının devamını dilerim.

Veysi MERCİMEKÇİ - Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı

***

Hatice Hanım yayım yılınızın 8. yılını kutluyorum. Başarı dolu nice yıllara inşallah***

Lütfü AKIN -  Beyoğlu Hüseyin Ağa Mahallesi Muhtarı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete