GÜNDEM

SONSÖZ’ÜN 8. YILI KUTLANIYOR

SONSÖZ’ÜN 8. YILI KUTLANIYOR

SONSÖZ’ÜN 8. YILI KUTLANIYOR
02-06-2021 10:33
BATMAN
Google News

 

Sayın: Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Hulusi ŞAHİN - Batman Valisi

***

Yerel medya, basınımızın kılcal damarıdır.

Yerel basınımızın doğru ve objektif habercilik ilkesiyle yayın yapan güzide kurumlarından Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.

Ataullah HAMİDİ

20–21–26 Dönem Batman Milletvekili

1984–1994 Batman Belediye Başkanı

***

Batman Basınının güçlü ve objektif gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, gelişmesine katkı sağlayan tüm ekibe sevgilerimi sunuyor ve başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.

Faris ÖZDEMİR

20. ve 21. Dönem Batman Milletvekili

***

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

Doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışıyla halkın takdirini kazanmış bulunan Batman Sonsöz Gazetesinin 8. kuruluş yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim Halil KIRŞAN

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı

Çiftay A.Ş Enerji ve Maden Grubu Başkanı

***

Batman’da tarafsız ve ilkeli habercilikle adından bahsettiren Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. kuruluş yıldönümünü kutlar, bu gazetede emeği geçen tüm isimleri yürekten kutlarım. Özgür ve tarafsız basının öneminin çok daha iyi anlaşıldığı şu günlerde, bu ilkeler etrafında yayım yapma çabası içinde olan Batman Sonsöz Gazetesi’ne nice başarılı yıllar dilerim.

Necdet İPEKYÜZ

HDP Batman Milletvekili

***

Neredeyse 30 yıllık arkadaşım, dostum Ercan Atay’ın gözbebeği gazetesi bu yıl 8. kuruluş yıldönümünü kutlayacak. Ercan kardeşimin ve ekibinin heyecanına gönülden katılıyorum. Her gün heyecanla takipçisi olduğum bu başarılı gazeteyi okuyor olma mutluluğu da benim için çok önemli.

Dostum Ercan Atay’ı Batman’ın eski gazetelerinden olan Batman Gazetesi’nden tanırım. Deneyimli ve başarılı bir gazetecilik geçmişi ve tecrübesiyle gazeteciliğe uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum.

Yerel gazetelerin zorlu koşullarda ayakta kalma mücadelesini hepimiz biliyoruz. Türkiye’de basının tarafsızlığını yitirdiği bir süreçte objektif bir çizgide 8 yıl ilerlemesi gurur verici. Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. yılını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Ahmet GÜNEŞTEKİN

Sanatçı

***

Sayın Ercan ATAY

Kuruluş yıldönümümüz hayırlı olsun. Batman basınımızın önemli sac ayaklarından biri olan Sonsöz Gazetesi'nin 8. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, gazetenin kuruluşundan bu yana emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Mustafa DEMİR

TPAO Batman Bölge Müdürü

***

Sayın Ercan ATAY

Özgür basın, demokrasinin temelidir. Batman basınının güçlü ve özgün gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. kuruluş yıldönümünü kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.

Av. Erkan ŞENSES

Batman Baro Başkanı

 

***

Sayın Ercan ATAY

Geldiğim günden beri ismi ile özdeşmiş olarak gördüğüm Batman Sonsöz Gazetesinin 8. yılını şahsım ve kurumum adına kutluyor, tüm çalışanlarına ve yöneticilerine başarılarının devamını diliyorum.

Mehmet GÜN

Batman il Tarım ve Orman Müdürü

***

Sayın Ercan ATAY

İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Batman Sonsöz Gazetesi’nin ilkeli ve tarafsız duruşunu devam ettirmesi ve mesleki ilke ve esaslara uygun yayın anlayışını sürdürmesini temenni eder, 8. yıldönümünüzü kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Abdulkadir DEMİR

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

***

Yayımlandığı günden itibaren, en güncel ve en doğru haberi zamanında servis ederek yerel basında adından söz ettiren Batman Sonsöz Gazetesi Ailesinin 8. kuruluş yıldönümünü kutlar, yayım hayatlarında başarılar dilerim.

Hayrettin BAŞARAN

Batman SMMMO Oda Başkanı

***

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim. 

Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU

Batman İl Sağlık Müdürü

***

Sayın Ercan ATAY

Kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. kuruluş yıldönümü nedeniyle emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, MÜSİAD yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına Gazetenizin 8. yayım yılını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim Saygılarımla***

Alaaddin İRAZ

MÜSİAD Batman Başkanı

***

Sayın Ercan ATAY

Yayım Hayatının 7. yılını geride bırakarak, 8. Kuruluş yıldönümünü kutlayan. Okuyucuları ile buluştuğu ilk günden bugüne kadar yayım ilkesinden hiç ödün vermeyen, Yayımlandığı günden itibaren, en güncel ve en doğru haberi zamanında servis ederek yerel basında adından söz ettiren, Batman Sonsöz Gazetesi Ailesinin 8. kuruluş yıldönümünü kutlar, yayım hayatlarında başarılar dilerim.

Hayrettin BAŞARAN

Batman-Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı

***

Sayın Ercan ATAY

Kuruluşundan bu yana takip ettiğim ve her zaman takdir ettiğim Batman Sonsöz Gazetesinin yeni yayın hayatında başarılar dilerim. Her zaman halkın ve haklının yanında yer alan gazeteye emeği geçenleri cani gönülden tebrik eder, yeni yayım yılında daha başarılı ve sorunsuz bir yıl geçirmenizi temenni ederim.

Aydın GÜLMEZ

İş insanı

***

SONSÖZ 8 YAŞINDA

Sahipliğini Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürlüğünü Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, 8. yayım yılına girmiştir. Batman ilinin güzide bir basını olan Sonsöz Gazetesine emeği geçenleri tebrik ediyor, Ercan Atay’ın şahsında tüm gazete kadrosunu kutluyor ve tüm emekçilerini selamlıyorum. Nice daha uzun yıllar dileğiyle***

HASAN MİROĞLU -HALİT BEYTÜT

Güncel Gazetesi

***

Sayın Batman SONSÖZ Gazetesi

Batmanın gözü, kulağı ve sesi, Batman Sonsöz Gazetesinin, etkili ve başarılı geçen yayımınızın 8. yıldönümü nedeniyle sizleri ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyor, ifade ve basın özgürlüğünün ve sağlıklı çalışma koşullarının sağlandığı, nice yıldönümleri ve başarılar diliyoruz. 

Aziz Özdemir -PAK Batman İl Başkanı

***

Basın ilkelerinden ödün vermeyen, Batman’ın ve ülkenin gerçeklerini gün ışığına çıkarmada tereddüt yaşamayan ve bunu ilkeli, dürüst, objektif gazetecilik haber anlayışıyla bizlerle buluşturan Batman Sonsöz ailesini ve gazetenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği ve alın teri olan tüm emekçileri Sayın Ercan ATAY şahsında kutluyorum.

Yıllardır gösterilen gayreti bundan sonra da aynı heyecan ve azimle sürdüreceğinize olan inancımla

8.yılınızı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.

Deniz TOPKAN

SES Batman Şube Eş Başkanı

***

Batman basınının önemli mihenk taşlarından biri olan Sonsöz Gazetesinin 8. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Haber ve yorumlarıyla gündem oluşturan, şehrin sorunlarına parmak basarak haklı takdir toplayan gazetenize bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyorum. Nice yıllara...

Nizamettin İZGİ

Gazeteci

***

Sayın Ercan ATAY

7 Yıllık başarılı yayım yılını geride bırakarak 8. kuruluş yılına merhaba diyen Batman Sonsöz Gazetesi'nin kuruluş yıl dönümünü yürekten kutlar, başta Gazete Sahibi Sayın Ercan Atay olmak üzere, Batman Sonsöz Gazetesi'nin her kademesinde çalışan tüm meslektaşlarımı canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Fazıl SEZER

Gazeteci

***

2 Haziran 2014 tarihinde günlük olarak yayım hayatına başlayan Batman Sonsöz Gazetesi 8. yaşına girdi. İmtiyaz Sahipliğini Ercan Atay’ın ve Yazı işleri Müdürlüğünü Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutlar, gazeteye emeği geçenleri tebrik ederiz.

Batman Pusula Gazetesi

***

Sayın Ercan ATAY

İlimizde günlük olarak yayım Batman Sonsöz Gazetesi 7. yayım yılını geride bırakarak 8. yayım yılına girmiştir. İmtiyaz Sahibi Ercan Atay başta olmak üzere tüm gazete çalışanlarını tebrik eder, nice başarılı yayım yılı dileriz.

Nedim ARSLAN

Batman Petrol Gazetesi

***

Sayın Ercan Atay

Gazetenizi elimden geldiği kadarıyla takip ediyorum. Benim ikinci memleketimdir Batman... Yaptığınız özel haberler, gündeme getirdiğiniz konular, kaleme aldığınız yorumlar, gerçekten Batman'a değer katıyor. Bu konuda başta zat-ı âliniz olmak üzere Sonsöz Gazetesi ekibini tebrik ediyorum. Kaleminiz kuvvetli; düşünceniz âli, gönlünüz umman gibi olsun. Kalbiniz ile kalınız.

Mustafa ERANİL Gazeteci – Kocaeli

***

Sayın Ercan ATAY

Batman'ımızın deneyimli basın mensubu Ercan Atay Bey'in yönetimindeki Sonsöz Gazetemizin kuruluşunun 8. yıl dönümünü kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Süleyman ARİF

***

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesinin 8. yayım yılını tebrik eder, yüce rabim sizinle beraber olsun yolunuz açık olsun. Daima sizi Batman’ın ve bu milletin ikinci dili olarak hiç susturmasın. Hep millete gerçekleri söylesin. Hep bu memleket insanların çıkarı için yazsın – çizin söylesin. Batman milleti için kıymetlisiniz.  Allah yardımcınız olsun.

Şehmus HASRETOĞLU

***

Sayın Ercan ATAY

Şahsınızda, gazeteniz çalışanlarını ve sizi tebrik ediyorum. Nice başarılı uzun yayım hayatı diliyorum. Dürüst ve toplumsal fayda temelli yayımcılık hayatınızın devam edeceğine inanıyorum. Tebrikler.

İbrahim KÜÇÜKARSLAN

***

Sayın Ercan ATAY

Her zaman doğru, tarafsız ve ilkeli basın yayını yapan Batman’ın göz bebeği Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. yılını tebrik ederim.

Sabahattin TEZDİĞ

***

Sayın Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesi 8. yayım yılında. Kamuoyu ve halkın yararına, tarafsız, ilkeli bir yayın anlayışı ile vermiş olduğunuz hizmetten dolayı sizleri ve tüm çalışan basın emekçilerinizi kutluyorum. Nice yıllar ve başarılar diliyorum.

Ali TARHAN

***

Sayın Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesinin 8.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şahsınızda emeği geçen tüm arkadaşları tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

İsmail BEZEK

***

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın saygın gazetelerinden Sonsöz Gazetesi’nin 8. yaşını kutluyorum. Başarı dolu nice yıllara inşallah***

Lütfü AKIN Muhtar

***

Sayın Ercan ATAY

Şahsınızda tüm gazete çalışanlarını tebrik eder, objektif haberleriyle Batman’ın kalbinde yer edinmiş Batman Sonsöz Gazetesi’ni içtenlikle kutlar, nice 8 yıllar dilerim. Başarılar***

Hikmet DURUŞ

***

Sayın Ercan ATAY

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Batman Sonsöz Gazetesinin 8. yayım yıldönümünü içtenlikle kutlar, şahsınızda gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayım yılları diler, saygılar sunarım.

Şeyhmus İŞCAN

***

8.Kuruluş yıldönümünü kutlayan Batman Sonsöz Gazetesini tebrik eder, uzun ve başarılı bir yayım hayatı dilerim.

Halil ÖZDEMİR

***

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin 8. kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta sizi ve tüm çalışanları kutlar, yeni yayım döneminde başarılarınızın devamını dilerim.

Ömer BOZKURT Emekli Öğretmen

***

Güzel Batman’ın etkin ve etkili gazetesi Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Atay olmak üzere, tüm çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

SESA Düşünce oluşumu Yönetim ve Danışma Kurulu

***

Yapmış olduğumuz insani yöndeki tüm çalışmalarımızda bir gazeteci olarak değil, ekibimizin bir parçası olarak bizlerin yanında olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 8. yılında şahsım ve ekibim adına başarılarının devamını dilerim.

Veysi MERCİMEKÇİ

Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı

***

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete