YAŞAM

Sonsöz’ün 9. yılı sıra gecesiyle kutlandı

Batman Sonsöz Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümü, sıra gecesiyle kutlandı.

Sonsöz’ün 9. yılı sıra gecesiyle kutlandı
04-06-2022 11:48
04-06-2022 11:53
Google News

2 Haziran 2014 tarihinden bu yana Batman’da günlük yayım yapan Sonsöz Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümü nedeniyle Diyarbakır Kadayıfçısı Gültepe Şubesi’nde sıra gecesi etkinliği düzenlendi. Diyarbakır Kadayıfçısı İşletme Müdürü Erşan Kurt tarafından hazırlanan salonda ve Gazete Sahibi Ercan Atay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Sonsöz’ün yazar ve çalışan kadrosu ile aileleri katıldı.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ VE KÜRTÇE ŞARKILARLA GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

 

Programda sanatçılar Celal Yılmaz, Faysal Gönülaçar ve Mehmet Çiyan, Türk Sanat Müziği ve Kürtçe Türkülerle gönülleri fethederken, konuklar da söylenen parçalara eşlik etti.

TÜRKÜLER EŞLİNDE ÇİĞKÖFTE YOĞRULDU

Programda Mirkan Chef, türküler eşliğinde yoğurduğu lezzetli çiğköfteyi konuklara ikram etti. Programa katılan Sonsöz Ailesi, Petrol Cafe Fırın tarafından 9. yıla özel hazırlanan yaş pastanın kesimi yaparken, iyi dilek ve temennilerde bulundu. Programda Batmanlı İş İnsanı Emine Tuncer’in kendi adını taşıyan zeytin ve zeytinyağları konuklara hediye edildi. Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan “Bize bu mutlu günde ev sahipliği yapan Diyarbakır Kadayıfçısı İşletme Müdürü Erşan Kurt, programımızı şenlendiren sanatçılar Celal Yılmaz, Faysal Gönülaçar ve Mehmet Çiyan, Sonsöz’e özel hazırladığı yaş pasta ile programımıza tat katan Petrol Cafe Fırın ile bizleri yalnız bırakmayan Sonsöz Ailesin teşekkür ediyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?