YAŞAM

Sonsöz’ün Alican’ı ödül aldı

Gazetemiz Sonsöz’ün muhabiri Alican Atak ‘Ekmeklerini çamurdan çıkarıyorlar’ haberi ile haber fotoğrafı dalında birincilik ödülüne layık görüldü.

Sonsöz’ün Alican’ı ödül aldı
24-03-2024 16:07
24-03-2024 17:01
BATMAN
Google News

ÖDÜLLER, TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULDU

Batman Basın Konseyinin geleneksel olarak düzenlediği  Yılın Başarılı Gazetecileri ödülleri, törenle sahiplerine verildi. Hotel Bozooğulları’nda düzenlenen törene Batman Basın Konseyi üyeleri, ulusal basın temsilcileri, Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses, Batman Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, MÜSİAD Şube Başkanı İrfan Özdemir, İş İnsanı Mehmet Emin Çelik ile AK Parti  LAVİ Yönetim Kurulu Üyesi Sabit Ceylan katıldı.

PARA ÖDÜLÜ DE VERİLDİ

Törende haber dalında İbrahim Toprak, haber fotoğrafı dalında Sonsöz Gazetesinden Alican Atak, görüntülü haber dalında TRT'den Mehmet Şirin Yılmaz, mizanpaj dalında Mehmet Uslu ödül alırken, Metin Yoksu da juri özel ödülüne layık görüldü. Dereceye girenlere 3'er bin TL para ödülü de verildi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Asım
Asım 1 ay önce
Bu arkadaş sonsözün mü alicanı, çağdaşın mı alicanı yoksa petrol gazetesinin mi alicanı.. yada 3 yere de aynı mi calisiyor
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete