GÜNDEM

SONSÖZ’ÜN FARKINDALIK VİDEOSU ÇOK SEVİLDİ

Sosyal sorumluluk çalışmaları ile gündemin nabzını tutan gazetemiz Batman Sonsöz, corona virüs salgınıyla mücadele kapsamında yazar ve çalışanlarıyla farkındalık videosu hazırladı.

SONSÖZ’ÜN FARKINDALIK VİDEOSU ÇOK SEVİLDİ
31-03-2020 19:39
Google News

 

VİRÜSLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLERİ HER GÜN GÖNÜLLÜ YAYIMLIYORUZ

Tarafsız haberciliğin yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça bahsettiren Gazetemiz Batman Sonsöz, corona virüsle mücadelede de üzerine düşeni yapıyor. Virüsle mücadelede uyulması gereken 14 altın kuralı, her gün gazete sayfalarımızda gönüllü yayınlarken, bilgilendirici afişlere de sayfalarımızda ücretsiz şekilde yer veriyoruz.

AMACIMIZ VİRÜSÜN ETKİSİNİ EN AZA İNDİRMEK

Tüm bunların yanında yazar ve çalışanlarımızın emekleri ile hazırladığımız farkındalık vidosuyla da Batman’da virüsün etkilerini en aza indirmeyi amaçladık.  Evlerinden çekim yapan yazarlarımız Batmanlı Hemşerilerine evde kal çağrısı yaparken, gazetemizin muhabir ve yazı işleri ekibi ise çalışma ofisinde yaptıkları çekimde “Siz habersiz kalmayın diye biz buradayız, lütfen siz evde kalın” mesajı verdi. Gazetemizin web sayfası, youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından (@batmansonsoz) paylaşılan farkındalık vidomuz, şimdiden büyük ilgi toplamaya başladı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete