SPOR

Sonsöz Web TV’de sürprizlerle dolu final

Batman Sonsöz Web TV’nin youtube kanalında her hafta Pazartesi Günü yayınlanan Sporda Sonsöz Bizde Programının sezon finali, futbolcuların canlı yayına kupayla gelişi, Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı’nın yayına sürpriz katılımı ve taraftarların pastayla ani ziyareti gibi sürprizlerle renklendi.

Sonsöz Web TV’de sürprizlerle dolu final
10-05-2022 14:31
10-05-2022 16:38
BATMAN
Google News

ŞAMPİYONLUK KUPASIYLA YAYINA GELDİLER

Moderatörlüğünü Hasan Göker, yorumculuğunu ise Harun Katmaz ve Hakan Tufan’ın yaptığı Sporda Sonsöz Bizde Programı, 2021–2022 futbol sezonunun sona ermesi nedeniyle sezon finali yaptı. Sezonun son programı, sürprizlerle renklendi. Petrolspor’lu Futbolcular Okan Toprak, Umut Çakar ve Hüseyin Elma, canlı yayın stüdyosuna şampiyonluk kupasıyla sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Futbolcu Okan Toprak “Sezon başından beri tek hedefimiz şampiyonluktu çünkü bu güzel şehre bu şampiyonluk yakışırdı. Sayın valimizin, sayın başkanımızın, hocamızın ve takım arkadaşlarımızın desteğiyle bu sonuca ulaştık. Ben de Batman’ın çocuğuyum. Her Batmanlının hayali Petrolspor Forması altında şampiyonluğu yaşamaktır. Ben tüm gençlerimizin hayalini gerçekleştirdim. Bu şampiyonluğu tüm Batman’a armağan ediyorum” dedi.

“ARKAMIZDA DURDULAR”

Canlı yayında konuşan Futbolcu Umut Çakar “Çok mutluyuz. Bu şampiyonluğu Batman’a armağan ediyorum. Öncelikle Sayın Başkanım Abdulvahap Akbaş’a çok teşekkür ediyorum. Bize çok yardımcı oldu, arkamızda durdu” dedi.

“PETROLSPOR’DA FORMA GİYMEYİ HEDEFLİYORUM”

Canlı yayında konuşan Petrolspor’un Batmanlı Genç Kalecisi Hüseyin Elma “Bu gururu bana genç yaşta tattıran ağabeylerim, kardeşlerim sağ olsunlar” dedi.

Takım Hocası Zafer Hizarcı’nın sürpriz ziyaret gerçekleştirdiği canlı yayın programımız, Yarasalar Taraftar Gurubu tarafından üzerinde şampiyon takımın şampiyon hocası yazılı şampiyonluk pastasının kesilmesiyle sona erdi. Sporda Sonsöz Bizde Programı, liglerin başlayacağı Ağustos Ayında yeniden yayında olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete