SPOR

SONUÇ İYİ, FUTBOL KÖTÜ!...

SONUÇ İYİ, FUTBOL KÖTÜ!...

SONUÇ İYİ, FUTBOL KÖTÜ!...
22-10-2014 23:52
Google News

Petrolspor : 1 Çatalcaspor : 0

 

 

PETROLSPOR : Yaşar Memişoğlu** Hüseyin Rüzgar*** Can Morgül** Cihan İlkme** Sebahattin Usta** (Dk. 67 Emre Aktaş***) Emin Yalın** Kıvanç Dağ** Tolga Yıldız** Gökhan Karali*** (Dk85 Emre Yüce**) Ali Kemal Özkan** (Dk.55 Tuncay Kılıç**) Zafer Cansız***
ÇATALCASPOR : Murat Coşkun** Oğuz Çetinkaya** (Dk. 75 Murat Davutoğlu*) İsmail Çalışkan** Evren Horozal** Ali Ertunga** Ersagun Çakıroğlu** Murat Işıkdemir** (Dk.82 Ozan*)  Muhammed Yılmaz** Oğuzhan Yıldız** Okan Dernek** (Dk.81 Oktay**) Murat Yıldız** Berk Arababa**

GOL : Dk. 78 Gökhan Karaali (Petrolspor)

 

Batman Petrolspor, Spor – Toto 3. lig 1. grupta ligin 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Çatalcaspor’u 1-0 mağlup etti.

Geçen hafta sonu Niğdespor deplasmanında 3 puan alan Kırmızı-Beyazlı ekip, 2. galibiyetini Çatalcaspor’u zorda olsa yenerek puanını 7’ye çıkardı.

Dünkü karşılaşmaya hafta içi olması nedeniyle ilgi azdı. Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı. Orta alan şeklinde geçen ilk dakikalarda her iki takımda gollük pozisyon üretemezken, futbolseverler maçı izlemekten sıkıldı.

FUTBOLDAN SOĞUTTULAR

İlk yarıda her iki takımda birbirlerine üstünlük kuramazken, Petrolspor karşılaşmanın 2. devresi de biraz canlanır gibi oldu. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Petrolspor rakip kaleye yüklense de pozisyon üretemedi. Tuncay Kılıç ve Emre Aktaş’ın oyuna sonradan girmesiyle Petrolspor biraz canlandı ve ataklarını sıklaştırdı. 78. dakikada Tuncay Kılıç’ın sağ kanattan getirdiği top ceza sahası içinde Emre Aktaş’ı buldu. Emre şık bir hareketle topu Gökhan Karaalinin önüne bıraktı. Gökhan Karaali’nın düzgün vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0. Golden sonra Petrolspor skoru koruma adına her şeyi yaparken, rakip Çatalcaspor ise skorda eşitliği sağlamak için çırpındı. Ve maç Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi. Petrolspor sahasında aldığı bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltirken, Cumartesi günü deplasmanda Tutap Şekerspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete