GÜNDEM

SORAÇAN’A DESTEK MESAJLARI

Batman’da işverenler, yanarak kullanılamaz hale gelen Soraçan Mağazalarına destek mesajları yayınladı.

SORAÇAN’A DESTEK MESAJLARI
28-06-2020 18:39
Google News


Nacaroğlu Baklavaları İşletme Sahibi Hafit Çiftçi, “Geçtiğimiz gün Soraçan’da çıkan yangın bizi derinden etkiledi. Böyle bir durumun yaşanmamasını istiyorduk. Soraçan Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Nacaroğlu Baklavaları olarak maddi ve manevi olarak Soraçan’ın yanındayız. Elimizden gelebilecek her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

GETİRECEM. COM’DAN MESAJ;

Batman markası getirecem.com sitesi sahipleri “Tüm Batman'ın sevgisini kazanmış yıllardır binlerce yetime kol kanat gelen, hayırsever Hasan Soraçan ve ailesine çok geçmiş olsun. Rabbim kayıplarının yerini doldursun. Tüm Batman'a geçmiş olsun” mesajını yayınladı.

MARKET SAHİPLERİNDEN ÖRNEK MESAJ

Öncümar Yöneticileri, mesajlarında “Soraçan ailesine Allah sabırlar versin ve beterinden korusun. Çok geçmiş olsun” ifadelerini kullanırken, Wordmar Yönetimi de “Soracan Avm'de çıkan yangından dolayı derinden üzüldük. Allah'a şükürler olsun ki tek tesellimiz can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Her daim yanınızdayız” dedi.
Şah Mar Yönetimi ise “Soraçan ailesine ve çalışanlarına çok büyük geçmiş olsun. Üzüntüleri, bizim üzüntümüzdür” mesajını paylaştı. 

300 KİŞİ ÜCRETSİZ MUAYENE EDİLDİ

GELECEK’TE KONGRE HAZIRLIĞI

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete