GÜNDEM

SORUNLAR, FACE’DEN BELEDİYE BAŞKANINA İLETİLİYOR

Kentsel sorunların yoğun olduğu Batman’da vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları gerekli mercilere iletmek için soysal medya hesaplarını kullanıyor.

SORUNLAR, FACE’DEN BELEDİYE BAŞKANINA İLETİLİYOR
20-12-2016 22:19
Google News

Sosyal medyadan Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy’a ulaşan vatandaşlar, semtlerinde yaşanan sorunları, fotoğrafları ile birlikte paylaşarak çözüm beklediğini dile getiriyor.

KAZAYA DAVETİYE ÇIKARAN SEMTE, TÜMSEK İSTENİYOR

Sosyal paylaşım ortamından Aksoy’a mesaj gönderen bir vatandaş, 19 Mayıs Mahallesinde meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek “Sayın Başkanım 19 Mayıs Mahallesi İpekyolu Caddesinde önceki gün yaşanan kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Sık sık bu tür kazalar yaşanıyor. Mahalle sakinleri olarak bu yollara tümsek yapılmasını istiyoruz. Ayrıca caddelerimiz de kaldırımsız” ifadelerini kullanarak semtin fotoğraflarını paylaştı.

“ARAÇ KORKUSU YÜZÜNDEN DIŞARI ÇIKAMIYORUZ”

Facebook hesabından Aksoy’a ulan başka bir vatandaş “Sayın Başkanım 19 Mayıs Mahallesi İpekyolu Caddesi kaldırımsız, çöplükten geçilmiyor. Her gün kaza oluyor. Çocuklarımız ve yaşlılarımız, araba korkusu yüzünden dışarıya çıkamıyor” yorumunu paylaştı.

BUZLANAN YOLA MERDİVEN İSTENDİ

Çamlıtepe sakin bir vatandaş ise yazdığı yorumda “Sayın Başkanım Çamlıtepe Mahallesi 4043 sokaktan insanlar buradan rahat bir şekilde geçemiyor. Kışın kar yağınca buzlanıyor. En azından çimento ile olsa da bir merdiven yapılmasını saygılarımla arz ederim” ifadelerini kullandı. (Yusuf kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete