SİYASET

“SORUNLAR SİLAHLA DEĞİL, SİYASETLE ÇÖZÜLMELİDİR”

AK Parti Ağustos Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplası, Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“SORUNLAR SİLAHLA DEĞİL, SİYASETLE ÇÖZÜLMELİDİR”
23-08-2015 18:16
Google News

Toplantıya Batman Milletvekili Ziver Özdemir,  İl Başkanı Diyaettin Uçar, Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, Kadın teşkilatı Mevlüde Bilici, Gençlik Teşkilatı Üyeleri ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

7 HAZİRAN’IN GALİBİ BİZİZ

7 Haziran seçimlerinde arzuladıkları sonucu alamamalarına rağmen 258 vekilli çıkararak açık ara seçimin galibi olduklarını aktaran Milletvekili Özdemir, koalisyona yanaşmayan partiler yüzünden yeniden seçime gitmek zorunda kaldıklarını belirterek “Son süreçte yaşanan tüm gelişmelerin nedeni Türkiye’yi iç savaşa sürüklemektir. 13 yıl önceki bu bölgede yaşayan insanların ekonomik durumunu, refahını, köyündeki hizmetini, eğitimini, sağlığını, istikrarını, sanayileşmesini bugünle kıyaslayın. İnsanların ben Kürt’üm diyemediği dönemlerden bu günlere geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız Kürtleri kardeşi gibi görüyor.  Kardeşlik projesinin mimarı, gerekiyorsa baldıran zehri içerim, gerekiyorsa canımı feda ederdim diyen insanı Kürt halkıyla karşı karşıya getirip düşmanlaştıran bir mantığa hepimiz şahit oluyoruz” dedi.

6 MİLYON İNSAN SOKAĞA ÇIKSA SİLAHLAR SUSAR

Çözüm sürecinde HDP’nin kaçamak yaptığımı ileri süren Özdemir “Hangi partiye bakarsanız, en küçük parti 6 milyon insanın desteğini almış. 6 milyon insan sokaklara dökülürse ve hangi güç olursa olsun, bu insanlar sokağa çıktıklarında ve hayır ben savaş istemiyorum dediğinde hiç kimse bu memlekete silah sıkamaz. Biz barış istiyoruz huzur istiyoruz” ifadelerini kullandı. Toplantı, Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Diyaettin Uçar’ın konuşmalarından sonra basına kapalı olarak devam etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete