SİYASET

“SORUNLARA DEVA OLMAYA GELİYORUZ”

Deva Partisi Batman İl Başkanı Avukat Melik Müjdeci, basınla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

“SORUNLARA DEVA OLMAYA GELİYORUZ”
18-07-2020 18:44
Google News

 

İl Kurucu Heyet Üyeleri ile birlikte gazetecilerin karısına çıktı. Av. Müjdeci “Asırlık sorunlarımız var. Bunlara deva olmak istiyoruz” dedi.
ASIRLIK SORUNLARIMIZ VAR

Ali Babacan Genel Başkanlığı’ndaki Deva Partisi, Batman’da teşkilatlanma çalışmaları için düğmeye bastı. İl Başkanlığına genç avukat Melik Müjdeci’nin görevlendirildiği Deva Partisi, İl Kurucu Heyetin katılımı ile birlikte Batman Basını ile istişare toplantısı düzenledi. İl Başkanı A. Melik Müjdeci, İl Kurucular Heyeti İş İnsanları Veysel Tekin ve Sedat Erpolat ile Av. Ferda Ayiş’in katıldığı basın toplantısı Eva Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Müjdeci “Adalet ve yargı alanında sorunlarımız var. Ekonomi alanında sorunlarımız var. Devlete liyakat sorunumuz var. Farklılıkların düşmanlık haline getirilmesi ve ifade hürriyeti bağlamında sorunlarımız var. Bütün bu zor döneme rağmen devletimizi ve milletimizi yaratılan bu karanlık tünelden çıkarmanın ve güvenli bir limana dönüştürmenin gayreti içinde olacağız. Herkese eyit mesafede durarak, yeni bir siyasi söylem geliştireceğiz” dedi. 
"BATMAN’IN SORUNLARINA DEVA OLMAK İSTİYORUZ"
Batman özelinde kentsel sorunlara dönük çözümcü politikalar geliştirmek istediklerini belirten Müjdeci “Herkesin önerisine, eleştirisine, yol göstericiliğine ihtiyacımız var. Bu kentin kalıplaşmış sorunlarını, en basitinden bir İluh Deresi sorununu, işsizlik sorunu çözmek için yeni bir siyasi söylem ve anlayış ile Deva olmaya geliyoruz” dedi. Müjdeci, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken, il binası arayışlarının devam ettiğini ve pandemi sürecinin gidişatına bağlı olarak Genel Başkan Ali Babacan’ın da Batman’a gelebileceğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete