GÜNDEM

SOSYAL MEDYADA ANIZ YANGINI TEPKİSİ!

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, tüm uyarılara rağmen bilinçsiz çiftçiler tarafından çıkarılan anız yangınlarını, sosyal medya ortamından sert bir dille eleştirdi.

SOSYAL MEDYADA ANIZ YANGINI TEPKİSİ!
19-09-2017 19:44
Google News

CEZALAR DA SINIR TANIMASIN

Çevre ve hava kirliliğine yol açtığı gerekçesiyle anız yangınlarına karşı mücadele veren çevreciler, yaptırımların da yetersiz olduğunu savundu. Deneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Anız yangınlarına karşı yıllardır verdiğimiz mücadele ve emeğe yazık, nefes alınmıyor. Anız yakanlar kadar yakan hakkında cezai işlem ve yaptırmayanlar da bunun sorumlusudur. Anız yangınları Batman sınırları dışında çıkarılıyor demek bir haklı gerekçe değil, nasıl duman sınır tanımıyorsa cezalar da sınır tanımamalı” denildi.

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Çevrecilerin paylaşımına Rıdvan Akgün isimli vatandaş “Şahsım ve çocuklarım adına hakkımı helal etmiyorum. Sabahtan nefes alamıyoruz Allah u Teala bu ateşi evlerine koysun bu vahşeti yapanların” yorumunu yaparken, Şebnem Yıldız “Çok kötü bir geceydi. Allah hakkımızı bırakmasın. Çok beddua aldılar bilsinler” Demirhan Adem ise “Batman’ın başına bela olan anız yangınları yine başladı. Demek ki gereken cezai işlemler yapılmıyor. Sayın Valimizden, Tarım Müdürlüğü ve Belediye Ekipleri, yanan tarlalara büyük cezalar kesilsin” yorumunu yaptı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete