GÜNDEM

SOYDUĞU MARKETE ALIŞVERİŞ İÇİN GELİNCE…

Kültür Mahallesi’ndeki bir markette sıradışı hırsızlık olayı yaşandı. Soyduğu markete 7 gün sonra alışveriş yapmak için gelen şahıs, market sahibi tarafından kıskıvrak yakalanarak polise teslim edildi.

SOYDUĞU MARKETE ALIŞVERİŞ İÇİN GELİNCE…
01-10-2015 20:26
Google News

Olay, Kültür Mahallesi Üniversite Caddesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Öğlen saatlerinde markete gelen beyaz tişört ve kot pantolonlu genç şahıs, işyeri sahibi Abdurrahim Gelir’in dışarıda bulunmasını fırsat bilerek işyerinin kasalarını karıştırdı. Market sahibinin küçük kızını kandırarak kasadan 500 TL’yi alan genç şahıs, kapıda karşılaştığı market sahibi Gelir’e çakmak gazını sorduktan sonra apar topar olay yerinden uzaklaştı. Kasadan 500 TL’nin çalındığını fark eden Gelir, olayı polise bildirdi.

SOYGUNDAN 7 GÜN SONRA YİNE MARKETE GELDİ

Hırsızın yakalanması için başlatılan soruşturma devam ederken, 7 gün aradan sonra aynı tişört ve pantolonla markete gelen genç şahıs, bu defa alışveriş yapmak istedi. Market sahibi Gelir, güvenlik kamerasının görüntülerinden tespit ettiği şahsı işyerine kilitleyerek polisi aradı. Hırsızı polise teslim eden Market Sahibi Abdurrahim Gelir “Ben dışarıda esnaf arkadaşlarla sohbet ederken, küçük kızım markete bakıyordu. Onu oyalayarak kasadan 500 TL çalmıştı. Pişkin pişkin bana çakmak gazını sorup uzaklaşmıştı. Kameralardan tespit ettim. 7 gün sonra yine geldi, alışveriş yapmak istedi. Onu içeri alıp kapıyı kilitledim. Gözaltına alındı” dedi. Kimlik bilgileri öğrenilemeyen genç şahıs, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete