SİYASET

SP’DE COŞKULU KARŞILAMA…

“Önceliğimiz, sorunlara çözüm aramak”

SP’DE COŞKULU KARŞILAMA…
28-05-2018 20:59
Google News

Saadet Partisi (SP) Batman Milletvekili Adayları Faris Özdemir, Mustafa Yıldız, Mehmet Fırat, Fahrettin Doyan ve Emre Coşkun, Batman’a döndü. Konvoylarla karşılanan adaylar, Babil Plaza’da seçim lokalinin açılışını yaptı. Programa, İl Başkanı Muhammed Onat da katıldı.

“AK PARTİ, RÜZGÂR EKTİ, FIRTINA BİÇİYOR”

Milletvekili Adayı Mehmet Fırat “AKP’nin söyleyeceği bit türkü kalmamıştır. 17 yıl evvel rüzgâr ektiler, şimdi fırtına biçiyorlar. 24 Haziran, bu ülkenin teminatı ve 80 milyonun inancı olan partimizin büyük şahlanışına sahne olacak” dedi.

“KUTLU BİR YÜRÜYÜŞ BAŞLATIYORUZ”

Milletvekili Adayı Faris Özdemir ise “Batman'da yepyeni bir siyaset sayfasını açacak kutlu bir yürüyüş başlatıyoruz. Siyasi hayatıma başladığım günden beri bana destek olan, en zor günde beraber yürüyüp en çetin şartlarda mücadele ettiğim bütün dostlarıma, duaları ile bana destek olup yüreklerinde bana yer veren ve hatta henüz tanımamış olduğum bütün kardeşlerime, bugünden itibaren siyasi yolculuğumda yanı başımda olacak olan Saadet Partisi'nin bütün üyelerine ve Millî Görüş davası için bedel ödemiş bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Öncelikli görevimiz Önce Ahlâk ve Maneviyat düsturuyla Batman'ın sorunlarına sahip çözüm aramaktır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kurban kesilerek SP’nin seçil lokali açıldı. (SP Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete