SİYASET

SP’Lİ ADAYLAR, BASINLA BULUŞTU

Vekil Adayı Özdemir “Kaderimizi değiştirecek bir seçim”

SP’Lİ ADAYLAR, BASINLA BULUŞTU
30-05-2018 02:26
Google News

Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayları, kentte  görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ KONUŞULDU

Milletvekili Adayları Faris Özdemir, Mustafa Yıldız, Mehmet Fırat, Fahrettin Doyan ve Emre Coşkun’un katıldığı iftar programında 24 Haziran Seçimleri konuşuldu.

“BATMAN’IN KADERİNİN ÇİZİLECEĞİ BİR SEÇİM”

1. Sıra Milletvekili Adayı Faris Özdemir, İktidar Partisine yüklenerek “Bu seçimin Batman için vebali büyüktür. Bana göre bir milletvekili seçimi değil bu. Tekrar Batman’ımızın kaderinin çizileceği bir seçimdir. 16 yıldır dinimizi kullanarak, hepimizin beynini uyuşturdular. Bunların İslamiyetle alakası yok. Eğer olsaydı, her gün ‘elhamdülillah bu kadar insan öldürdük’ demezlerdi. Batman’ın, artık uyanıp bu ölü toprağı üzerinden atması lazım. Çıktı hepimizi kandırdı. Kürt meselesini ben bitireceğim dedi. Ama maalesef daha acı olaylar yaşadık.  Bu kötü günleri bertaraf etmek için siyasete döndüm. Batmanlıların baskısıyla döndüm. Benim ticaretle, malla, parayla işim yok. Benim rahmetli bir babamın vasiyeti var üzerimde. Oğlum insanlara hizmet et, mal mülk peşinden koşma. Ben bu vasiyeti ölünceye kadar yerine getirmeye devam edeceğim. Amacım Batman milletvekilliği değil. Bölgede yaşanan sıkıntılar ve akan kana çözüm olmaktır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete