SPOR

SPONSOR YOK AMA İDMANLARA DEVAM

1. Lig’e yükselen Batman Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Batman’da gerekli desteği bulamadığı için lig’e katılamama kaygı yaşarken, seslerini duyurabilmek için sosyal medya ortamında peş peşe paylaşımlar yapıyor.

SPONSOR YOK AMA İDMANLARA DEVAM
25-09-2019 19:29
Google News

 

Batman Engelliler Spor Kulübü Yönetimi, sosyal medya paylaşımlarında “Batman Petrolspor nasıl bu şehri temsil ediyorsa, bizler de Batman'ın tek tekerlekli sandalye basketbol takımı olarak aynı misyonu yerine getiriyoruz. Spor sadece futbol değildir. Zaman varken, kamu olsun, özel sektör olsun, duyarlı iş insanlarından desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. Antrenman ve maçlarımıza gelip bizlerle vakit geçirip, bizleri tanımalarını ve sosyal iletişim içerisinde olmayı istiyoruz. 12 Yıldır (2007-2019) kesintisiz reklam sponsorumuz olan TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne teşekkür eder, bu desteğin yeni sezonda artarak devam edeceğini umut ediyoruz. Takımımız 2019-2020 sezonunda Türkiye Bedensel Engelliler Spor federasyonu 1.liginde ve toplam 12 takımın katılımıyla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Gaziantep ili dışında bölgenin tek takımı olarak Türkiye arenasında ve yavru vatan KKTC’de Batman ilini Tekerlekli Sandalye Basketbol branşında temsil edecektir” dedi.
ANTREMANLARA DEVAM
Batman Engelliler Spor Kulübü, Salı ve Perşembe Günleri 18.00-20.00 ve Cumartesi Günü 17.00-19.00 saatleri arasında 19 Mayıs Spor Salonunda idman yaparak lige hazırlanmayı da ihmal etmiyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete