SPOR

SPOR LİSESİ SEÇMELERİ BAŞLADI

SPOR LİSESİ SEÇMELERİ BAŞLADI

SPOR LİSESİ SEÇMELERİ BAŞLADI
08-07-2014 19:07
Google News

Bu yıl Batman’a kazandırılan Spor Lisesi seçmeleri başladı. 3 gün sürecek seçmelerde öğrenciler performanslarını sergiliyor.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı ile eğitime merhaba diyecek olan Batman Spor Lisesi seçmeleri ilk etabı Batman Atatürk kapalı spor salonunda, son etabı ise 16 Mayıs şehir stadında yapıldı.

Atatürk kapalı spor salonunda başlayan seçmeler öncesi, öğrencilere yetenek seçmeleri ile ilgili bilgi verildi. İlk gün seçmelerin yapıldığı kapalı spor salonunu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, seçmeler hakkında Spor Lisesi Kurucu Müdürü Ömer Eren’den bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti.  Çelik, daha sonra Şube Müdürleri Mehmet Şirin Temiz ve Mehmet Işık ile bir süre seçmeleri izledi.  Seçmelerin ilk gününde öğrenciler yetenek parkurunu en iyi derecede tamamlamak için çaba harcadı. İkinci günde öğrenciler uzun atlama ve ritmik hareketlerle puan toplamaya çalıştı. Seçmelerin son gününde öğrenciler düz koşuda en iyi puanı almak için 800 ile 1.200 metre koştu. Spor lisesi seçmelerine 41 kız 129 erkek olmak üzere toplan 170 öğrenci katıldı. Bu yıl spor lisesine 90 öğrenci alınacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete