SPOR

“SPOR YAPAN İNSAN, YANLIŞA BULAŞMAZ”

19 Mayıs Spor Tesislerinde, İl Özel İdaresi tarafından 1 milyon bütçe ile yapılan 3. sentetik çim sahasının açılışı yapıldı.

“SPOR YAPAN İNSAN, YANLIŞA BULAŞMAZ”
21-10-2018 20:27
Google News

Açılış programında yer alan Vali Ahmet Deniz, ilimizde faaliyet gösteren 30 amatör spor kulübüne yaklaşık 250 bin lira değerindeki malzeme dağıtım törenine de katıldı. Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mahmut Akyol, Vali Deniz’e teşekkür etti.

“SPOR YAPAN İNSAN,  YANLIŞA BULAŞMAZ”

Vali Deniz,“Genç bir nüfusumuz var. Eğer bu gençlerimizi spora yönlendirebilirsek neden Türkiye Şampiyonu, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olmasınlar. Bizler sporun her alanını destekliyoruz. Çünkü spor yapan insan, yanlışa bulaşmaz, toplumla kaynaşır, paylaşımcı olur. Onun için okul sporlarını da önemsiyoruz” dedi.

Vali Deniz,  yapımı tamamlanan 15 bin kişilik şehir stadı, 15 bin kişilik şehir stadı, olimpik yüzme havuzu ve atletizm pisti hakkında bilgi verdi, bu tesislerin maliyetinin 100 milyon lira olduğunu belirtti. Vali Deniz, ilimizde 2 yıl önce 4 bin 600 lisanslı sporcu varken, bu gün katlamalı bir yükselişle 17 bin 800 lisanslı sporcusu olduğunu ifade etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?