SPOR

Sporcular, sağlık kontrolünden geçti

TPAO Petrolspor’lu Sporcular, sağlık sponsoru olan Medical Point Batman Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Sporcular, sağlık kontrolünden geçti
13-09-2023 22:49
13-09-2023 22:52
Google News

Medical Point Batman Hastanesi, futbolcuları sağlık kontrolünden geçirdi. Futbolcuların sağlık durumlarını değerlendirmek ve herhangi bir potansiyel sağlık sorununu tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen kontroller sırasında futbolcuların fiziksel sağlığı ve genel kondisyonunu incelendi.

Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, muayenenin ardından Medical Point Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş'a özel forma hediye etti. Etkinlikte katılımcılar arasında kutlama pasta kesimi yapıldı. Medical Point Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş "Sağlık sponsorluğumuz kapsamında Petrolspor’un sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız. Kulübün başarısı ve futbolcuların sağlığı bizim için büyük bir önceliktir" dedi.

BU ORTAKLIK BAŞARI GETİRECEK

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya ise “Medical Point Batman Hastanesi ile başladığımız bu iş birliği, kulüp olarak sporcularımızın ve personelimizin sağlığını en üst düzeye çıkarmamız için büyük bir adım. Bu ortaklık, başarılı bir futbol sezonu geçirmemize ve taraftarlarımıza daha fazla sevinç getirmemize yardımcı olacak" şeklinde konuştu. (Petrolspor Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete