SPOR

SPORCULARIMIZ 6 MADALYA İLE DÖNDÜ

Ankara’da gerçekleşen Wushu Sanda Taolu İller Arası Gazi Kupası Şampiyonasına katılan Batman Spor Akademisi sporcu kafilesi, üçüncülük kupası ile Batman’a döndü.

SPORCULARIMIZ 6 MADALYA İLE DÖNDÜ
16-09-2015 19:23
Google News

 “Sokaktan Dünya Şampiyonluğuna” sloganı ile çıktıkları yolda önemli başarılar elde ettiklerini söyleyen Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdülaziz Velioğlu “10–13 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen Wushu Sanda Taolu İller Arası Gazi Kupası Şampiyonasına 81 ilden katılım oldu. Gazi Kupasına katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Batman ferdi ve takım halinde elde ettiğimiz başarı ile Gazi Kupasında da şampiyonanın favori illerinden biri olduğumuzu gösterdik. Şampiyonaya Batman Spor Akademisi idareci antrenör ve sporcu olarak toplam 9 kişi ile iştirak ettik. Wushu Sanda dalında gerçekleşen müsabakalarda 48 kiloda Yusuf Aslan ve 65 kiloda Ömer Coşkun altın madalya, 65 kiloda Şükrü Ertuğrul gümüş madalya, 56 kiloda Muhammed Aslan, 65 kiloda Deniz Baran ve artı 90 kiloda Ömer Durmaz Bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya ile Batman’a döndük” dedi.

TAKIM HALİNDE 3.’YÜZ

En az sporcu ile katıldığı Gazi Kupasında 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak takım halinde üçüncü olduklarını belirten Velioğlu “Bu da % 100 lük bir başarı demektir. Kafilede bulunan ve müsabakalar öncesi rahatsızlanan bir sporcumuzu yarışmalardan çekerek Müsabakalarda 6 sporcu ile mücadele ettik ve sporcularımızın tamamı derece elde etmeyi başardı” ifadelerini kullandı. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete