SPOR

SPORCULARIMIZ MİLLİ TAKIM KAMPINDA

Ağustos ayında İstanbul’da gerçekleşen Combat-Sambo Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonasına katılan Batman Spor Akademisi sporcularından Cahit İbiş, Okan Bayındır, Şuayip Ulçay ve Kasım Turan, Milli Takım Kampına davet edildi.

SPORCULARIMIZ MİLLİ TAKIM KAMPINDA
13-09-2015 19:33
Google News

Ülkemizi gençler ve büyükler Sambo Dünya Şampiyonasında temsil edecek olan sporcular, hazırlık yapmak üzere Bolu Göynük’te Milli Takım Kampına katıldı.

LETONYA’DA YAPILACAK

Kampı ziyaret eden Sambo Federasyonu Başkanı Mustafa Ercan “2015 Gençler Dünya şampiyonası Letonya’da yapılacak, büyükler dünya şampiyonası ise Fas’ta yapılacak. Gençler ve büyükler dünya şampiyonasına sporcularımızın daha iyi hale gelmeleri için 10–22 Eylül tarihleri arasında milli takım kampına davet ettik” dedi.

Milli Takım Kampına katılan sporcularla ile ilgili bir değerlendirmede bulunan TWF Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu ise “Genç sporcularımızın şampiyonadan başarı ile döneceklerine inanıyorum. Eminim ki sporcularımız hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Batman’ı sporda marka kenti yapma çalışmalarımız şampiyonalarda aldığımız başarılarla ve federasyonlardan gördüğümüz özel ilgi ile aralıksız devam edecek” dedi. Combat-Sambo Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonasına 4 sporcu ile katılan Batman Spor Akademisi şampiyonadan 2 altın ve 2 gümüş madalya kazanarak şampiyonaya damgasını vurmuştu. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete